Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Baptista´nin forvet olarak düsünüldügünü düsünüyorum. Ayrica 5 Milyona Baptista´yi almak risk filan degildir. Fizigi Türkiye´de is yapmaya yeter. Domuz gibi güclü herif.

Forvette sadece Baros var, yedekte adam gibi forvet yok.

Barosda son zamanlarda malesef sIk sakatlaniyor ve cok sari kart görüyor. Yanilmiyorsam simdiden 3 sari karti var, yada 2 mi tam hatirlamiyorum.

Demek istedigin 5 milyon euroya 28 yasinda olan Baptista bencede risk degildir. Forvet, forvet arkasi, mecbur kaldigin zaman hatta kanatlarda bile oynatabilirsin. Cok saglam bir yedek aldik derim.

Ama insAllah su Annani alirlar yaa, en cok bu topcuya ihtiacimiz var.

Baptista ismi geçiyor... Futbola önlibero da başlamış daha sonra MC diye tabir ettiğimiz ortasahanın göbeği ve forvet arkası görev almış... Konfederasyon kupasında forvetde oynayarak gol kralı olmuş, son olarak da Roma da genellikle sol kanatta forvet giymiş ... Joker gibi adam... Bence tam bir görev adamı... Ayrıca 2 tane ayı gücünde diye tarif ediliyor kendisi :)

futbola stoper başladı, tekniği yüzünden önliberoya çekildi hucümcu özeliği ortaya çıkınca çift yönlü oynattılar golcülüğü ve asist özeliği ortaya çıkınca forvet ve forvet arkası devam etti "aamatör takımda stoper oynuyodu sanırım"

saat 10:25'te milano'dan bir uçak iniyor.

saat 13:45'te roma'dan iki uçak iniyor.

saat 15:05'te yine roma'dan bir uçak iniyor.

Ben yatar :D

Baptista nezaman gelir bilmiyorum...Ha olduda gelmedi -ki sanmıyorum- daha iyi olur bence, ortaya Cana'nın yanına birisi gelebilir...

Son tweeti

Baptista bu kadar yıldızın olduğu takımda artistik yapamaz, sanırım herkesin içini huzursuz eden konu bu, arza çıkarır diye düşünüyor herkes. Kewell,Baros,Cana,Elano,Misimovic, İnsua hepsi çok üst düzey takımlarda forma giymiş adamlar. hatta Elano Baptista'nın önünde ilk 11 çıkmış adam brezilyada. hiç arza çıkaramaz.

Ben Baptista´nin forvet olarak düsünüldügünü düsünüyorum. Ayrica 5 Milyona Baptista´yi almak risk filan degildir. Fizigi Türkiye´de is yapmaya yeter. Domuz gibi güclü herif.

Onur adamın fiziğine laf etmiyorumki ben zaten. Ben şu koşullarda Baroş'a yedek alacağımıza veya orta saha için Baptistayı alacağımıza orta sahaya eleman alalım derim. Sorunlu oyuncu olduğundan bahsediyorum. Gittiği hiçbir takımda tutunamayan bir oyuncu. Bunu risk olarak görüyorum sadece.

Sahurdan geldim arkadaşlar baptista kesinmiymiş?Veya misi,insua dışında olumlu olumsuz bir gelişme oldumu?

Hangi havaalanına bu uçaklar? Atatürk Havalimanı'nda 13.45'e kadar yok Roma'dan inecek uçak???

--------------Ufuk-----------------

---Sabri---Neill---Hakan B.----Insua----

--------Cana----XXX----------

--Pino-----Misimovic----Arda------

------------Baros-----------

Orta sahaya galiba Türk futbolcu almaktan baska care kalmadi. Nerden baksan olmuyor:) Kimi yedek birakacaksin bilmiyorsun:)

Orta sahaya galiba Türk futbolcu almaktan baska care kalmadi. Nerden baksan olmuyor:) Kimi yedek birakacaksin bilmiyorsun:)

Biz Balta Hakanımızdan kurtulmaya çalışıyoruz siz stopere koyuyorsunuz :)

Bence Cananın Yerine Elano Pinonun Yerine Kazım.

Bu 6 da 9 da Roma uçaklarını nere indiriyorsunuz siz? Atatürk'e 13:45'e kadar inecek gözükmüyor.

ayhan cok rahat oynar orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt