Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çok teşekkürler renkdaş .

yanlız forumdaki tepkiyi tam olarak çözemedim . isteniyor sanırım baptistanın gelmesi.

bence çok yanlış bir transfer olur . sorunlu adam . takımı karıştırma ve sorun çıkarma potansiyeline sahip . başarıya doymuş , para için geliyor belli . performansı düşüşte . yaşı da hiç de genç değil . bonservisi ve yıllık ücreti kesinlikle fazladır .

aynı mevkiide oynayacak 24 yaşındaki ibricic varken , ve oyuncu başarıya aç , nispeten daha küçük bir kulüpten gelecek , bu yüzden de it gibi oynayacak . para için gelmediği ,yıllık ücretinin baptistanın yarısı kadar bile olmayacağı belli.

24 lük mükemmel ibricic varken gidip de 5-6 milyon bonservis ve yıllık 3 - 3.5 milyona baptistayı alırlarsa , zaten ettiler ama senenin içine iyice eder yönetim.

Güzel yorum..

offfffff şuan baptistanın gelmesinden çok uykumun gelmesini istiyorum dün sabah 9 dan beri uyumadım:s halada gelmior...

o zaman ilerde 1 kişi eksiliriz o da kewell olur serdar özkana kalırız ;)

Yok yahu illaki sakat olacaktır. Elano ilk 11 olmaz hem onu da söyleyeyim. Sağlam bir delici kanat Pino var o nedenle Pino oynar. Sorun şuki Baptista gelirse Misi, Cana arası Allah'a emanet olacak yine bneim canımı sıkan bu.

satın alma opsiyonu da var

Tamam işte onu diyorum :)

ftw1905

GalatasaraySK hala tweet girdiğine göre ya Romalı kavruk arkadaş geliyor ya da resmi açıklamalar yapılacak :)

Insua, Kameni ve Misimovic falan duyuyorum, ne kadarı doğru acaba?

Keske Transfer sezonu hic bitmese, her gun boyle heyecan olsa, insanlar elele tutussa, birlik olsa, hayat bayram olsa.

Şuan kesinlikle ciddi bir karar verilecek..

Ya kaleci ya da orta saha..

Ve umarım orta saha olur.

Sanki İbricic alınacak gibi.

insua kısa vadede çok katkı sağlayacaktır takıma. en azından sabriden sonra bir hücumcu bekimiz daha oldu. bu hem 2 kanattan da dengeli hücum etmemizi sağlayacak , hem de misimovic ve insua transferi ile ardanın yükü inanılmaz hafifleyecektir.

artık herşeyi arda yapmak zorunda değil .

yani

arda66 günlerine dönebilir :)

ayrıca insua hızlı ve mücadeleci olduğundan defansif açıdan da katkı sağlayacaktır.

ama işte KISA VADEDE .

keşke satın alma opsyonu da alınmış olsa , ki belki alınmıştır daha bilmiyoruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt