Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bak ibricic gelirse mükemmel olur inşallah baptista alınmaz , ibricic alınır ya.

ibricic = misiye arkadaş + arda/pino/baros 'a çok rahat alternatif olabilecek bir oyuncu.

özel hayatı çok düzgün ,naif mütevazi utangaç ve son derece iyi bir insan olduğu da söyleniyor hırvat basını tarafından.

aynen aynı görüşteyim

ardanın liverpool a gitmesine çok sevinirim türkiye de kayboluyor biraz göstermesi lazım kendini

Ben bu konuda baska dünsünüyorum - tartisilabilir tabii

orda kendisini göstermemez - kaptanligi takti ne hale geldi. Biraz baski oldumu Arda sahada yok oluyor. Ingilterede böyle adama iki kere yüzüne bakarlar, sonra kösede oturtururlar

Umarım doğrudur..

Hem Arda mutlu olur, hem de Galatasaray ileriye yönelik çok iyi bir sol bek kazanmış olur..

Ben çok ümitliyim İnsua'dan ve opsiyonunun gerçek olması için dua ediyorum.. :)

aslında bu çocuk sol öndede oynayabilir... en azında pes'de ve manager'de öyle. :D

ya bak ibricic gelirse mükemmel olur inşallah baptista alınmaz , ibricic alınır ya.

ibricic = misiye arkadaş + arda/pino/baros 'a çok rahat alternatif olabilecek bir oyuncu.

özel hayatı çok düzgün ,naif mütevazi utangaç ve son derece iyi bir insan olduğu da söyleniyor hırvat basını tarafından.

Çok fazla bilmiyorum, eğer söylediğiniz gibi ise tabiki bize yararlı olur..

Ofansif mevkide her adamınızın alternatifi böyle bir futbolcu olması takıma büyük kazanç getirebilir..

Türk futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en yetenekli futbolcuların başında gelen Galatasaray Kaptanı Arda Turan’a, dünyanın en önemli liglerinden birisi olan İspanya La Liga’dan müthiş bir teklif geldi.

Vatan Gazetesi'nin haberi şöyle: Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde G.Saray’ı eleyen Atletico Madrid’in teknik direktörü Sanchez Flores’in talimatıyla İspanyollar resmi teklifte bulundu. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’a 12 milyon Euro’luk bir bonservis ödemeyi göze aldıklarını yazılı olarak ileten Atletico yetkilileri bilindiği gibi daha önce de 22 yaşındaki yıldız için girişimde bulunmuştu.

"ÖNCE KULÜPLER ANLAŞSIN"

Flores'in ‘Mutlaka takımımda görmek istiyorum’ dediği Arda için Atletico Madrid de kesenin ağzını açmış durumda.

Ahmet Bulut’a G.Saray’ın kaptanı için yıllığı 2.5 milyon Euro’dan 4 yıllık bir kontrat öneren İspanyollar transfer sezonunun son günlerinde milli yıldızı bitirmek istiyor. Üstelik bu 2.5 milyon Euro’luk teklif vergiler hariç, Arda’nın cebine girecek net para. Bu teklifin ardandan soluğu Milli Takım’ın kamp yaptığı Swiss Otel’de alan Ahmet Bulut hemen oyuncusuyla görüştü. Teklifi doğrudan Arda’ya aktaran Bulut’un aldığı yanıt Kaptan’a yakışır şekilde oldu: “Ben G.Saray’ın sözleşmeli oyuncusuyum. Önce kulüpler konuşsun. G.Saray beni verirse bu teklifi ancak o zaman değerlendiririm.”

BULUT TEKLİFİ İLETTİ

Bu görüşmenin ardından teklifi sarı-kırmızılı yönetime ileten Bulut, şimdi yanıt bekliyor. Transfer sezonunun sona ermesine 2 gün kala G.Saray’ın ne karar vereceği merak konusu. Yani Arda Turan’ın Atletico’ya gitme şansı, Avrupa’nın en büyük 5 takımından teklif gelemeden ve Avrupa’dan kupa getirmeden bırakmam” diyen başkanı Adnan Polat’ın iki dudağının arasında.

Ben bu konuda baska dünsünüyorum - tartisilabilir tabii

orda kendisini göstermemez - kaptanligi takti ne hale geldi. Biraz baski oldumu Arda sahada yok oluyor. Ingilterede böyle adama iki kere yüzüne bakarlar, sonra kösede oturtururlar

arda oranın tozunu attırır. orada , burada olduğu gibi baskı yok..

babel bile oynuyosa arda banko oynar.

aynen aynı görüşteyim

ibricic zaten gelirse ilk 11i kimseye bırakmaz ve

"misimovic , ibricic ve cana' lı " bir balkan sinerjisinin yakalandığı düşünülürse , of of.

yönetimden herhangi biri eğer burayı okuyorsanız ,

ibricici alın ! baptistayı almayın !

Ibricic gelirse de faydalı olurda bize ne Baptista ne Ibricic lazım iyi bir box to box tarzı adam lazım.5 milyon euro gidip de Baptista'ya vereceğimize Türk bir adama verelim. Yasin 3'e alınabilir mesela kalan 2 ile de Türk forvet alırız.

Lorik Cana bu takımın ortasahasının banko oyuncusudur, birkaç hafta sonra takımın demirbaşlarını sayarken onu da ekleyecek herkes...

Beyler aksam Insuayı goremeden yattım :D

Misi Bonservisiylemi biri soylebılırmı ?

Elano, Insua, Misi, Ibricic, Annan, Neill - yabancilar tam olur (+Jovanoviç)

Cana yi unutmusum...hmmm olmadi

Pinoyu da unutmusum

:-)

beyler transfer olacaksa jadson olacakmıs nasıl bir adam bu

ilk idmanda ardayla carpisip ikisinin de dizleri kirilir insallah...

angut.com olduklarını biliyorduk da insan olmadıklarını yeni öğrendik!

Antu her zaman böyledir renktaş. Girip bakmaya değmez. Sadece gülmek için birebir.

Taraftarıyla, yöneticisiyle (Aziz Yıldırım, Ömer Çavuşoğlu), futbolcusuyla (Emre B, Baroni, Volkan, Bilica) ve medyasıyla (Ercan Saatçi, Selçuk Yula) tam bir çirkefler ordusu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt