Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
annanla anlaşmış durumdayız kulübüyle görüşmeler bitme aşamasında ibriciclede anlaşıldı ama klubü zorluk çıkarıyo temaslar devam ediyo sürpriz bir yerli (gurbetçi) olabilir daha kesin bilgiler aldıkça paylaşıcam
Baptista gelirse Elano Roma'ya bence.
annanla anlaşmış durumdayız kulübüyle görüşmeler bitme aşamasında ibriciclede anlaşıldı ama klubü zorluk çıkarıyo temaslar devam ediyo sürpriz bir yerli (gurbetçi) olabilir daha kesin bilgiler aldıkça paylaşıcam
Diego Misimovicin verdiği katkıyı veremeyecek her türlü iddasına varım
Msjı görmedin herhalde.Bi daha soralım.Kardeşim Antony A. ile ilgili bir haber varmı?
bizde böyle baslamistik
Beşiktaş'tan gol şov - Futbol - Süper Lig
sonumuz kötü oldu. BJK da ayni yolda

Katılıyorum renktaş. Yine biraz beyin cimnastiği yapalım. Ledesma'yla bu kadar ilgilendiğimize göre zamanında(ve her ne kadar inkar etseler de Annan'la görüşüldüğüne göre), FR box-to-box ihtiyacının farkında. Oradaki eksik giderilmiş değil, son gün de olsa bu tarz bir oyuncu transferi bekliyorum. Yerli de olabilir yabancı da...
Bi de o bölgelerde yaşayan iki arkadaşımız vardı forumda, onlara bir sorum olacak. Halen peşinde olduğumuzu düşünerek soruyorum, İbricic b2b oynar mı? Şu anda böyle oynamasa da bu adamda b2b kumaşı var mı? Mücadeleci, diri bir futbolcu gibi görünüyor videolarda.
Bomba gibi yayın!
YAYINDAYIM...!
RADYOYU ONLİNE DİNLEMEK İÇİN TIKLA
İSTEK VERMEK İÇİN TIKLA.
Eğer yayına bağlanmak isteyen olursa : [email protected] adresini msn'ine ekleyebilir . ( Microfon olması şartı ile )