Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

insua transfer döneminde adını hiç duymadık değilmi 3.transfer olacaksa adını duymadıgımız biri olacak.şaşırtacaklar bizi

Annan kaldi acikda lazim olan oyunculardan - dogru dimi? Baska birisi transfer listelerinde yok gibi

annanla anlaşmış durumdayız kulübüyle görüşmeler bitme aşamasında ibriciclede anlaşıldı ama klubü zorluk çıkarıyo temaslar devam ediyo sürpriz bir yerli (gurbetçi) olabilir daha kesin bilgiler aldıkça paylaşıcam

Eyv kardeşim saolasın.Attığım diğer msjı görmezden gel:d

Msjı görmedin herhalde.Bi daha soralım.Kardeşim Antony A. ile ilgili bir haber varmı?

annanla anlaşmış durumdayız kulübüyle görüşmeler bitme aşamasında ibriciclede anlaşıldı ama klubü zorluk çıkarıyo temaslar devam ediyo sürpriz bir yerli (gurbetçi) olabilir daha kesin bilgiler aldıkça paylaşıcam

Baptista, umarım gelmez.Gökhan İnler mükemmel olurdu ama, herkes gibi bende umutsuzum o konu da.Baptista'nın ön libero oynayacağını düşünenen varsa diyecek bişey bulamıyorum zaten.Tabi büyük üstad Sergen Zeren hariç...

Ya o deilde 2 3 eski video baktımda şu Arif Hakan uyumu dehşet ya. Böyle Barosla uyumlu biri alınamazmı ya?

Katılıyorum renktaş. Yine biraz beyin cimnastiği yapalım. Ledesma'yla bu kadar ilgilendiğimize göre zamanında(ve her ne kadar inkar etseler de Annan'la görüşüldüğüne göre), FR box-to-box ihtiyacının farkında. Oradaki eksik giderilmiş değil, son gün de olsa bu tarz bir oyuncu transferi bekliyorum. Yerli de olabilir yabancı da...

Bi de o bölgelerde yaşayan iki arkadaşımız vardı forumda, onlara bir sorum olacak. Halen peşinde olduğumuzu düşünerek soruyorum, İbricic b2b oynar mı? Şu anda böyle oynamasa da bu adamda b2b kumaşı var mı? Mücadeleci, diri bir futbolcu gibi görünüyor videolarda.

Onun tartışması bayağı yapıldı. Yanında Emana tarzı bir mücadeleci oyuncu daha olursa oynar 4-3-3'de ama Misimovic geldiğine göre onun arkasında İbricic-Cana oynayamayız denmişti en son.

Hocam bu gurbetçi arkadaş Yasin Pehlivan ya da Veli Kavlak olabilirmi acaba?

Resmi sitemiz şuanda oldukça yavaş. Yoğun yüklenmemi var yoksa siteye haber falanmı ekleniyor ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt