(Antu'da Konu Açılmış Annan'ı İstiyoruz Diye

)
- Sezon bittiginde gözle görülen eksiklerimiz mevcuttu. Bunlar ;
- SAĞ AÇIK ( Issiar Dia )
- SOL AÇIK ( Miroslav Stoch )
- FORVET ( Mamadou Niang )
- STOPER
- ÖN LİBERO
idi.. Şükürler olsun ki Yönetimimiz Aykut hoca´yı başa getirdikten sonra transfer yapma şekline revizyon yaparak genç‚tecrübeli oyuncuları kadromuza kattı.. Fakat Lig başlamadan önce ön liberodaki eksigimiz besbelli ortada..
- Stoper ve Ön Libero´yu bir arada istiyoruz fakat 6 Yabancı sınırlaması yüzünden böyle birşey mümkün olmayacak..
- 4-3-3 Oynayacağımız artık gün gibi ortada Kaptanımız Alex´de yavas yavas kesilerek bu sisteme dönecegiz. Fakat bu sistemin en önemli bölgesi ne defans nede forvettir.. 2li orta sahanın arkasını toplayacak savaşçi bir ön liberodur..
- Appiah ve Aurelio´dan sonra onların adını bile telafuz ettirmeyecek bir isim olan ; Anthony ANNAN´ı Fenerbahçemizde görmek istiyorum.. Bu görüşümede bir çok renkdaşımın katılacagını dusunuyorum...
- Sağa sola para saçacağımıza ortalama fiyatlarla Rosenborg´dan Annan´i koparabiliriz kanısındayım büyük kulüpler peşine düşmeden..
- Ben taraftarın istegiyle oyuncu alınacagını quaresma olayında gördüm.. Çoğu duyumcumuzunda Yöneticilerin burayı okudugunu takip ettigini söylediler.. O Yüzden belki sesimizi duyururuz..
- Anthony ANNAN ‚ FENERBAHÇEMİZİN İlacıdır..
- Yönetime Buradan Sesleniyorum Son bir hamleyle Anthony Annan´i Fenerbahçemize katsınlar.. Buradan böyle konusmak onemli degil ‚ transfer işi zor ama koltugumuzun arkasına yaslanıp rahatça maç izlemek istiyorsak bu takıma bir stoper bir ön libero şart..
- O Yüzden stoper almasak bile Ön Libero almaliyiz.. Yoksa bu sezon bitmez..
NOT : Bu istegimizi sanal alemdede duyurup en azından basına çıkarmayı başabilrmemiz adına birde grup kurduk burayada desteginizi bekliyorum.
- Anthony Annan Grubumuz :
Andre Bikey | Facebook
SAYGILAR ‚ Sevgiler ‚ Herşey FENERBAHÇE için..
Dip Not : Hazard grubu yöneticilerinden biride bendim Cenk ile birlikte yola baş koyup basına çıkmayı başarmiştik yönetim çok ugrasti duydugumuz üzre ama olmadi 10 bin üyeye ulasmıstık orada.. Sira Annan grubunda
- Site yöneticilerimizdende rica ediyorum. Lütfen bu oluşuma destek olsunlar. Onlarda bizler gibi Fenerbahçe´yi karşılıksız seven insanlar. Kimsenin bu olaylardan çıkarı yok. Onlarında desteğini bekliyoruz ‚ Saygılarımı sunuyorum..