Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ibricic için girişimler hala devam ediyo yerli(gurbetçi) bikaç isimlede görüşülüyo bakalım hayırlı haberler alınca paylaşıcam tekrar

Robbie Keane Spor Toto Süperlig Takımlarından Beşiktaş, JK ile 1eylül 2010 tarihi itibari ile 1yıl kiralık ( 6.000.000€ satış opsiyonlu ) sözleşme imzalamıştır.

Bjk'li arkadaşımdan geldi haber.forzabjk'de üye.

robi kean avrupa lig'lerinde oynamadı mı ben mi yanlış biliyorum

(Antu'da Konu Açılmış Annan'ı İstiyoruz Diye :D:D )

- Sezon bittiginde gözle görülen eksiklerimiz mevcuttu. Bunlar ;

- SAĞ AÇIK ( Issiar Dia )

- SOL AÇIK ( Miroslav Stoch )

- FORVET ( Mamadou Niang )

- STOPER

- ÖN LİBERO

idi.. Şükürler olsun ki Yönetimimiz Aykut hoca´yı başa getirdikten sonra transfer yapma şekline revizyon yaparak genç‚tecrübeli oyuncuları kadromuza kattı.. Fakat Lig başlamadan önce ön liberodaki eksigimiz besbelli ortada..

- Stoper ve Ön Libero´yu bir arada istiyoruz fakat 6 Yabancı sınırlaması yüzünden böyle birşey mümkün olmayacak..

- 4-3-3 Oynayacağımız artık gün gibi ortada Kaptanımız Alex´de yavas yavas kesilerek bu sisteme dönecegiz. Fakat bu sistemin en önemli bölgesi ne defans nede forvettir.. 2li orta sahanın arkasını toplayacak savaşçi bir ön liberodur..

- Appiah ve Aurelio´dan sonra onların adını bile telafuz ettirmeyecek bir isim olan ; Anthony ANNAN´ı Fenerbahçemizde görmek istiyorum.. Bu görüşümede bir çok renkdaşımın katılacagını dusunuyorum...

- Sağa sola para saçacağımıza ortalama fiyatlarla Rosenborg´dan Annan´i koparabiliriz kanısındayım büyük kulüpler peşine düşmeden..

- Ben taraftarın istegiyle oyuncu alınacagını quaresma olayında gördüm.. Çoğu duyumcumuzunda Yöneticilerin burayı okudugunu takip ettigini söylediler.. O Yüzden belki sesimizi duyururuz..

- Anthony ANNAN ‚ FENERBAHÇEMİZİN İlacıdır..

- Yönetime Buradan Sesleniyorum Son bir hamleyle Anthony Annan´i Fenerbahçemize katsınlar.. Buradan böyle konusmak onemli degil ‚ transfer işi zor ama koltugumuzun arkasına yaslanıp rahatça maç izlemek istiyorsak bu takıma bir stoper bir ön libero şart..

- O Yüzden stoper almasak bile Ön Libero almaliyiz.. Yoksa bu sezon bitmez..

NOT : Bu istegimizi sanal alemdede duyurup en azından basına çıkarmayı başabilrmemiz adına birde grup kurduk burayada desteginizi bekliyorum.

- Anthony Annan Grubumuz : Andre Bikey | Facebook

SAYGILAR ‚ Sevgiler ‚ Herşey FENERBAHÇE için..

Dip Not : Hazard grubu yöneticilerinden biride bendim Cenk ile birlikte yola baş koyup basına çıkmayı başarmiştik yönetim çok ugrasti duydugumuz üzre ama olmadi 10 bin üyeye ulasmıstık orada.. Sira Annan grubunda

- Site yöneticilerimizdende rica ediyorum. Lütfen bu oluşuma destek olsunlar. Onlarda bizler gibi Fenerbahçe´yi karşılıksız seven insanlar. Kimsenin bu olaylardan çıkarı yok. Onlarında desteğini bekliyoruz ‚ Saygılarımı sunuyorum..

simdi annanı almak farz oldu :asd:

ftw1905:

@shncm Sühan benim en güvendiğim kişi söyledi Anthony Annan'ı, transferin son anları, o yüzden kesindi,yüzdeyle konuşamak istemiyorum :)

10 minutes ago via web in reply to shncm

@shncm Sühan beni tanıyan var tanımayan var, burası public şimdi dikkat etmem lazım, yoksa kesin derdim ben malum...

7 minutes ago via web in reply to shncm

selamlar arkadaşlar, dün insua geldikten sonra yatmıştım nedir gelişmeler, baptista değil annan mı geliyor? metehan arkadaşımınız gurbetçi ile görüşülüyür demiş, biz kanada türk arıyorduk aydın mı sabri mi oynasın diye veli olmasın :D

bizim için fb ye de goool misi gool misi gooooolll :D

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::m26::m26:

:m26::m26::m26::yuppi:

rektaşlar herkes baptista diyorken söylemiştim annanla anlaştık kulübüylede anlaşmak üzereymişiz diye yeni gelen bilgiye göre annan kesin olarak bizde hayırlı olsun renktaşlar

:asd::asd: ne ilginç bir takımız son günde yaşadığımız heyecana bak :D eyvallah sağolasın bence de emana yerine annan daha iyi oldu . hem genç hem hızlı . box to box umsu biri :D

Metehan Allah rızası için söyle Annan kesin bitti mi inanmak istiyorum :D

Ben dün demistim Metehan´a güveniyorum diye. Yüzümü kara cikartmadi cok sükür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt