Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Niye hala tık yok Resmi Site de anlamadım.Sorun morun çıkarsa taraftar zindan eder onlara valla.

------ufuk------

serkan kurtuluş-----lucas neil-----servet çetin-----insua

---cana----annan---

sabri------misimovic-------arda

baros

bu benim takım kugum. gönül isterdiki sabri sağbek önünde volkan şen :)

ftw1905

Beyler,bayanlar ben söylüyeceğimi söyledim,transferin son anları artık,daha fazla transfer konuşmak istemiyorum müsadenizle...

ibricic için girişimler hala devam ediyo yerli(gurbetçi) bikaç isimlede görüşülüyo bakalım hayırlı haberler alınca paylaşıcam tekrar

şu yerliler kim gardaaaaş :D çatlatacan adamı :D şu yerliler tatmin edecek cinstense banane annan dan emanadan baptistadan ibricicten :D say say bitmedi,ne kadar çok adamın lafı dolanıyo yaw :D prekeazinin elemanıda var dimi daha :D

Ben dedim metehan reyize en başından beri güveniyorum diye :happynew: :happynew: :happynew:

Kesinlikle türk orta saha ve forvet almamız lazımm.. hala o bölgeler eksik (türk oyunculara göre rotasyonda) !!! İbricic gelirse forvet olur ama orta saha da türk eksiği var bma anca 1 adam ediyo çnk :) murat ceylan diyorum başka da birşey demiyorum..

hamiiiiit kop gel lan.. :D :D :D harbiden bi hamit bombası olsa misimovicten daha fazla sevinirim..hatta kalpten gidebilirim :D :D :D hamit gel lan :D :D :D

Yeni sözlesme imzalamis bir futbolcunun gelme ihtimali var mi ki? Hukuksal acidan soruyorum. Ben olmuyor diye biliyordum. Ayrica Hamit gelmek isteseydi bonservisi elindeyken gelirdi ve daha iyi para alirdi. O yüzden ihtimal vermiyorum :)

Hayırlı olsun

1-A_000125245.shtml

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt