Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cana-misimovic-pino-baros-kewell-neill-insua-elano şu anda kağıt üzerinde 6+2 yi doldurduk yabancı kontenjanında.

bir tek insua kiralık.

pino kewell +2 si olacak bu kadronun ve rotasyonda kullanılacak gibi duruyor. devamlılık sorunları açısından.

eğer elano satılırsa ,annan - kameni - baptista - ibricic gibi kadroya direkt girebilecek adamlardan bahsedebiliriz bence.

ben açıkçası elano satılmadan daha fazla yabancı transfer beklemiyorum . yerli olursa olabilir.

yanlız transerin bitmesine saatler kaldı :D

arkadaslar bu insua simdi kiralikmi ?bonservislimi?yoksa kiralik ve satinalma opsionlumu????

İskender fenerlidir. Ama çok karakterlidir, delikanlı adamdır. Her maç fenere koymasından anlıyoruz zaten :)

Fazla tepki toplamak istemem ama :) ben mecburen bir yerli ortasaha oynamak zorunda olursa Barısı isterim ama ona diyeceksinki: 'Kos topu kap sonra 2-5 metre yanındaki adama ver. ' Bence basarılı olur.

Yine tepki toplayacagımı biliyorum ama Gokhan Zanın sakatlıgı gectiyse yerli stoperde onu tercih ederim, ayagı duzgun bir adam.

Tabii bu varsayımlar 11 kisi yabancı oynayamayacagımız ve mecburen 5 yabanı koymak zorunda oldugumuz icindir.

Elano'yu satmaya çalışacağımıza Cana'nın yanında kullansak nasıl olur :) zaten bu saatten sonrada satamayız

lig tv daha transfer yok diyo ama adamın konuşması üfürüyomuş gibi geldi bana :D

fransa lıgının st etıenne takımının kalecısı benım begendıgım bır kalecı lakabı orumcek adam cok hırslı gol yemeyı hazmedemıyor yedıgı golde fln dıreklere ucan tekme fln atıyor şaka demıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt