Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 3 senedır oldugu gıbı en kalıtelı yabancılar yıne bızde..ah bıraz da yerlı oyunculara yonelsek...

---------Misimovic----------

------Cana-------Elano-----

Böyle bir orta saha ? :D

sağ tarafta barış aydın veya serdar oynar o zaman :( ah bu yabancı kontejanı, en iyi aydın oynar ama bunların arasından bence, hem gol falan da attı güveni yerine geldi, es es maçında da girdikten sonra fena oynamadı

Fazla tepki toplamak istemem ama :) ben mecburen bir yerli ortasaha oynamak zorunda olursa Barısı isterim ama ona diyeceksinki: 'Kos topu kap sonra 2-5 metre yanındaki adama ver. ' Bence basarılı olur.

Yine tepki toplayacagımı biliyorum ama Gokhan Zanın sakatlıgı gectiyse yerli stoperde onu tercih ederim, ayagı duzgun bir adam.

Tabii bu varsayımlar 11 kisi yabancı oynayamayacagımız ve mecburen 5 yabanı koymak zorunda oldugumuz icindir.

çık dışarı çıııııııııııııııııııııııık :D

Misimoviç ve İnsua birazdan GStv’ye canlı yayına çıkacaklar...

fazıl ünverdi

Fazla tepki toplamak istemem ama :) ben mecburen bir yerli ortasaha oynamak zorunda olursa Barısı isterim ama ona diyeceksinki: 'Kos topu kap sonra 2-5 metre yanındaki adama ver. ' Bence basarılı olur.

Yine tepki toplayacagımı biliyorum ama Gokhan Zanın sakatlıgı gectiyse yerli stoperde onu tercih ederim, ayagı duzgun bir adam.

Tabii bu varsayımlar 11 kisi yabancı oynayamayacagımız ve mecburen 5 yabanı koymak zorunda oldugumuz icindir.

Bende senin gibi düsünüyorum ama bende tepki görmüstüm az bucuk :) Gerci Cana´nin yaninda topu kullanabilen bir futbolcunun oynamasi daha mantikli olacaktir tabiki ama Ayhan ve Sarp Galatasaray´in futbolcusuyken Baris´in gözden cikarilmasina siddetle karsiyim. Gökhan Zan da "kum adam" olmasaydi su anda Avrupa´da oynuyor olacakti zaten. Cok da yanlis düsünmüyorsun. Amasi var iste :D

içerde cana elano misimovic lı orta saha deplasmanda sarp,cana,misimovic dıyorum ben

allah için bizim takımda bütün futbolcuların sağlam olduğu zaman mı var???

tamam sakatlanabilecek potansiyeli olan oyuncuları çıkartıp kamenininde geldiğini varsayarsak..

kameni, neill, cana, misimovic, insua, baros.. kewell, elano, pino sakat diyelim.. kameni gelirse orta sahada yine mustafayı veya barış'ı mı görmek istersin.. yoksa annan, emana gibi birisini mi ? kaleye yabancı kontenjanı harcamak gereksizdir. Volkan nasıldı nasıl oldu gördük gerek yok Kameni'ye falan durun arkasında Ufuk'un utandırmayacaktır. hem orta sahaya iyi bir oyuncu gelirse defans biraz daha rahatlıcak kalemizde az pozisyon göreceğimizi düşünüyorum. O yüzden kaleci transferi şu an Misimovic ve İnsua transferinden sonra yapılabilecek en saçma transfer olur..

Kaleci alinacaksa o kaleci Hasagic´tir. Gerisi mantikli olmazdi. Hasagic artik Türk benim bildigim kadariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt