Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kameni süper kaleci ama eğer gelirse kontenjan inanılmaz zorlayacak bizi

Arkadaşlar açıklanma başka tff ye belgeleri vermesi başka saat 17:00 ye kadar Tff ye belgeleri verirsen istersen 15 gun sonra acıkla sorun olmaz...

Galatasaray Taraftarı :

insua, gel.

misi, sende gel.

kameni, sen gelme ulan ayı.

:D

27 Ağustos 2010 Cuma 21:31:48

Arkadaşlar Misimovic bu gece biter de, esas önemli olan rijkaard’ın Cana’nın yanına oyuncu istememesi...Emana ve Annan’ı veto etmiş...Mutlaka hem defansif hem de ofansif oynayan bir sol kanat istiyormuş israrla...şimdilik gelişmeler böyle...

4 gün öncede bunu demişmiş.

doğru demiş.

insua -----> hem defansif hem de ofansif oynayan sol kanat .

beyler ufuk sakatlansa kırmızı kart görse napıcaz aykuta ben hiç mi hiç güvenmiyorum bence serdar kulbilge alnıp aykut gönderilmeli ona o kadar şasn verdik olmuyo yapamıyo bide orta sahaya yabancı gelsin yav

Bu kadro gayet iyi olur , şayet Annan gelmez ise Pino'yu ekleriz sağ kanada.

.....................................ufuk....................................................

sabri.............................neil....................servet.....................insua

.....................cana.................Yabancı transfer(annan-emana)EN KOTU ELANO=)

.....pino.........................misi..............................arda

..........................baroş...........................................

oldumu size 7..hala yabancı kalecı alıcaklarsa baska bısey demıyorum..ufuk bu sene yeterlı olucaktır.zaten sene sonunda guven verırse 4-5 sene kalecıye gerek kalmaz...

şimdi pino yerine ben asla serdaryada aydını ıstemıyorum.saglam bır pino oradan akar=) bu takımda 4 tane saglam turk var servet mecburıyetten saglam=) arda servet sabri ufuk...yani biz ayhanı barısı sarpı serdarı yada baltayı en ıyı ıhtımalle 1ını ızlemeye devam edıcez.

].....................................ufuk....................................................

serkan....................neil....................servet.....................insua

.....................cana.................Yabancı transfer(annan-emana)

.....sabri.........................misi..............................arda

..........................baroş...........................................

bu onbire ne dersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt