Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

liverpool insuayı doğrulamamış sitelerinde bu ne şimdi

bu tek kelimeyle bullshit ... böyle birsey yok riijkard in tercümaniyla geldi insua atatürkten yoksa riijkard baska takimlara adam mi pazarliyor haha yada o tercüman baska takimlara tercümanlik mi yapiyor ek is olarak xD olabilir ya gsde para az cocuka az para veriodur hahaha

arkadaşlar son gün ve saat nezaman?

başka gelişme var mı?

resmi site ne alemde?

].....................................ufuk....................................................

serkan....................neil....................servet.....................insua

.....................cana.................Yabancı transfer(annan-emana)

.....sabri.........................misi..............................arda

..........................baroş...........................................

bu onbire ne dersin :)

serkanı sağda oynatmama inadı var frankın=) ali turan arkada onde sabri belkı olabılır ama sanmıyorum..aydını koyar serdarı koyar sabriiyi one koymaz..yinede hamit altıntop alınsın diyorum ben..

Oyunculardan Misi'nin sağlık kontrolü bitmiş, Insua'nınki de biter yakında. Lisansları çıkınca resmi siteden açıklanacaklar. Az önce LigTV'de söylendi.

Annanı nası veto eder ya mustafa sarpla ayhanı topla bi Annan etmez

Forvet yokken Nondayı gönderdi orta saha kötüyken kanat oyuncusu çokken santosu istedi,uğur uçarın yollamasına izin verdi veya bu konuda suçu da olmayabilir ama 4 maçtır ali rezil etti sağ tarafı..

1.5 seneden beri bu takıma ilk ihtiyaç pas yapan savaşan oyuncudur bunu istememek olmaz olamaz imkansız..

---------------Ufuk---------------

Sabri------Neill-----Balta-----İnsua

----------------------------------

----------Cana-----Elano--------

---------------------------------

Pino--------Misimovic-------Arda

---------------------------------

--------------Baros--------------

15808_Galatasaray_SK.jpg

BUDUR BENCE :)

arkadaşlar benim kuzen,benim ufaklığa fener forması giydirip facebook a koymuş.bu fotoshop u nerden bulabilirim?

GS TV'yi illegal yoldan izlemek için link istemek yasaktır. İsteyenler MYC alacaklardır lütfen duyarlı olalım !!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt