Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

15808_Galatasaray_SK.jpg

BUDUR BENCE :)

Servet yerine Balta da yazabilirsin.

---------------Ufuk---------------

Sabri------Neill-----Balta-----İnsua

----------------------------------

----------Cana-----Elano--------

---------------------------------

Pino--------Misimovic-------Arda

---------------------------------

--------------Baros--------------

malesef 7....=)

Sağ açık olarak Elano iyi bir alternatif olarak gözüküyor (o kadar eleştirdikten sonra mecburen kabullendik adamı), ama Sabri'nin Maicon moduna girmesi lazım orada. Doğal olarak imkansız. Ortada Musa olmaz, Rijkaard oynatmıyorsa bir bildiği vardır. O'nun yerine son haftalardaki performansına bakarak Ayhan'ı koyardım. Geride Barış ve Sarpinho var nasılsa, hepsi birbirinden felaket, biri kötüyse ötekini koyarsın. Servet yerine de kesinlikle Hakan Balta oynar, bence adam sezon başında stoper oynamaya şartladı kendini, sol bekte döküldü.

Liverpool forumlarını geziyorum. Bizden daha fazla hayranlar Ardaya. bugün gol attı, bugün asisity yaptı diye sürekli takip edip mesaj yazıyorlar. hatta kadro kuranlar var :asd:

gerrard Masch

Cole Aquilani Turan

Torres

Gerrard Banega

Maxi Cole Turan

falan filan, bu sene değilde Seneye inşallah ilgileri devam eder, arda'da kendine çok güzel bir kariyer hazırlar. Aslında bu sene ona bu kadar ihtiyacımız olmasa ben kendi menfaati için bu sene L'pool'a gitmesini isterdim.

Ayhan kesınlıkle o bolgede birinci tercihtir.

İnşallah rijkardda öyle düşünüyordur.Eğer aldırmayacaksa bari Cana-Ayhan olsun orta saha..Öndekilere pası kim ulaştıracak ayhan da oynamazsa..Geçen seneden ders çıkarmak lazım öndekilere top ulaştırmadıkça zor.Ardanın milli takımda mükemmel oynaması tesadüf değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt