Uğur Doğan
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.582
- 3
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Beyler.M.sarp surinam asıllıymış.Rijkaard bu yüzden vazgeçemiyormuş
Beyler.M.sarp surinam asıllıymış.Rijkaard bu yüzden vazgeçemiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaardla arandaki problem nedir merak ediyorum her başlık altında neden bunu yazıyorsun ??
Annanı nasıl istemez rijkard ya sarpa kalsakdahamı iyi?
bu takım fatih terimin elinde olsaya başka birşey demiyorum uçurur
![]()
![]()
böyle hayal kuranlara üzülyorum umarım herşey gönlümüzce olsun arda için umutlu olmaları ne güzel
Resmi site niye yayınlamıyor biten transferleri bilen biri yokmu?
sana öyle gelmiyor, sen öyle istiyorsun galiba ama insAllah istedigin gibi olmayacak.
bugün Insua kosa kosa geliyorsa Rijkaard yüzünden geliyordur, bugün Misimovic geliyorsa burda Rijkaard rolü büyüktür.
![]()
Lisansları çıkınca açıklanacak resmi sitede. Daha Insua sağlık kontrolünden geçiyor.
Fatih Terim benim efsanemdir. Cok seviyorum onu. Ama Rijkaard´in gitmesine siddetle karsiyim. 4 sene daha kalsin Rijkaard. Ama ne yazik ki ne yönetim onu ne de Rijkaard yönetimi affedecektir. Sezon sonunda maalesef yollarimiz ayrilacaktir. Adam yönetimi tüm Türkiye´ye rezil ettiYönetim unutmaz. Rijkaard´da yapilanlari unutmaz

sanmam olursa annan olur sadece
bugün Insua kosa kosa geliyorsa Rijkaard yüzünden geliyordur, bugün Misimovic geliyorsa burda Rijkaard rolü büyüktür.