Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takım fatih terimin elinde olsaya başka birşey demiyorum uçurur :)

fatih-terim-23037_501.jpg

Onun eline verilen Milli Takım kaç kişiye verildi acaba?

bu takım fatih terimin elinde olsaya başka birşey demiyorum uçurur :)

fatih-terim-23037_501.jpg

Fatih Terim benim efsanemdir. Cok seviyorum onu. Ama Rijkaard´in gitmesine siddetle karsiyim. 4 sene daha kalsin Rijkaard. Ama ne yazik ki ne yönetim onu ne de Rijkaard yönetimi affedecektir. Sezon sonunda maalesef yollarimiz ayrilacaktir. Adam yönetimi tüm Türkiye´ye rezil etti :) Yönetim unutmaz. Rijkaard´da yapilanlari unutmaz

böyle hayal kuranlara üzülyorum umarım herşey gönlümüzce olsun arda için umutlu olmaları ne güzel

biz nasıl annan'dır misimoviç'tir bekliyoruz adamlarda Arda'yı bekliyor :D

Potential starting 11 for the 2010/11 season

l'pool'un potansiyel kadrosu bu sene. herkesin kadrosunda var Arda. şahsen benim göğsüm kabarıyor, Arda eğer sergen gibi hasan şaş gibi tıkılıp kalacaksa türkiye'ye yazık olur.

sana öyle gelmiyor, sen öyle istiyorsun galiba ama insAllah istedigin gibi olmayacak.

bugün Insua kosa kosa geliyorsa Rijkaard yüzünden geliyordur, bugün Misimovic geliyorsa burda Rijkaard rolü büyüktür.

sonuna kadar haklısın ....Biz hala vizyonun ne olduğunu bilmiyoruz yöresel başarıya odaklanmış yerel abdullah avcı ya senelerdir boşta olan fatiih terime odaklanıp vizyon küçültüyoruz...

Eğer bu takıma bir orta saha daha gelmezse takım geçen seneden farksız olur. Bu orta sahada Barışı-Ayhanı-Sarpı görmek istemiyoruz. Boş adamlar. Ayhan biraz daha genç olsaydı eyvallahtı ama kaldıramaz artık.

Fatih Terim benim efsanemdir. Cok seviyorum onu. Ama Rijkaard´in gitmesine siddetle karsiyim. 4 sene daha kalsin Rijkaard. Ama ne yazik ki ne yönetim onu ne de Rijkaard yönetimi affedecektir. Sezon sonunda maalesef yollarimiz ayrilacaktir. Adam yönetimi tüm Türkiye´ye rezil etti :) Yönetim unutmaz. Rijkaard´da yapilanlari unutmaz

belki yönetim değişir olağanüstü kongreyle.gelen yeni yönetimde sezon sonuna kadar kalsın der rijkaard.sezon sonu şampiyon oluruz ve uzatmak ister gelen yönetim de rijkaardla.tamam vazgeçtim.çok ütopik oldu:asd:

ya bi gidin fatih terim yüzün den bu hallerdeyiz fatih merakı yüzünden luceskuyu göndermeseydik sımdı fenerbahceyle arayı en az 2 sampıyonluk acmıstık

bu 2 transferden sonra başka transfer olmayacak mı?

bugün Insua kosa kosa geliyorsa Rijkaard yüzünden geliyordur, bugün Misimovic geliyorsa burda Rijkaard rolü büyüktür.

Yapmayın yahu her transferde Rijkaard adı mı olmalı?! Etkisi vardır, ki her futbolcu isim yapmış ve kendisine katkı sağlayacak hoca ile çalışmak ister; ama Galatasaray ismini bu kadar geri planda tutmayın.Misimoviç Boşnak futbolcu ve Bosna Hersek için Türkiye abidir,koruyandır. Hele ki Galatasaray gibi büyük bir camia hakikaten cezbedicidir.

Kurumlar her zaman kişilerden üstündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt