Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sana öyle gelmiyor, sen öyle istiyorsun galiba ama insAllah istedigin gibi olmayacak.

bugün Insua kosa kosa geliyorsa Rijkaard yüzünden geliyordur, bugün Misimovic geliyorsa burda Rijkaard rolü büyüktür.

Çok değil 2-3 hafta sonra yine Oyunculara Ruhsuz deyip oyunculara küfretmeye başlayacaksınız.Sürekli hata nerede diye düşünüp yine Oyuncularda RUh arama seansına gireceksiniz.Tüm takımın beraberce rezil oluşunu Servete,Ayhana bağlayacaksınız.İşte o zaman Sorunun artık futbolcularda olmadığını anlayacak olanlara selam ediyorum.

Bunlar benim görüşüm kimseyle tartışacak değilim.2-3 hafta sonra tekrar buraya girdiğimde göreceğim başlıkları şimdiden tahmin edebiliyorum.

Misimovic'e 2 haftadır 17 numarayı giyecek diyorum, neden bilmiyorum, içime doğuyor :D Bakalım..

Hadi ya Annan ya da Emana da gelsin kapatalım transferi

Çok değil 2-3 hafta sonra yine Oyunculara Ruhsuz deyip oyunculara küfretmeye başlayacaksınız.Sürekli hata nerede diye düşünüp yine Oyuncularda RUh arama seansına gireceksiniz.Tüm takımın beraberce rezil oluşunu Servete,Ayhana bağlayacaksınız.İşte o zaman Sorunun artık futbolcularda olmadığını anlayacak olanlara selam ediyorum.

Bunlar benim görüşüm kimseyle tartışacak değilim.2-3 hafta sonra tekrar buraya girdiğimde göreceğim başlıkları şimdiden tahmin edebiliyorum.

o tür başlıkları açsan açsan sen açarsın sıkıntı yapma.

He he tamam ...

Orta sahaya bir TÜrk oyuncu transfer etseydik, kadro kurmakta zorlanmazdık. Şimdi mecburen BAM üçlüsünden en az birini kadroya yazıyoruz. :o

Eğer yabancı kaleci alırsak transfer politikamız bir kez daha patlamış olur bu sene:

1. Daha transfer sezonu yeni başlamışken "Franco gidecek ve Aykut-Ufuk-Emirhan ile yola devam edeceğiz." diye açıklama yapacaksın.

2. Transfer sezonun başında Batdal'ı ve daha önemlisi Beşiktaş'dan Serdar Özkan'ı bedava oldukları için resmen havada kaparken, ismi defalarca geçmesine rağmen Türk kaleci Hakan Arıkan'ı bedavaya al(a)mayacaksın. Adam Beşiktaş'ın 1. kalecisi olacak.

3. Denizli ile haftalarca Çağlar pazarlığı yapmana rağmen Beşiktaş'ın dahi ilgilini çekebilecek düzeyde kalecisi Cenk'i getirmeyi aklına dahi getiremeyeceksin (Beşiktaş bu adamı aldıysa demek ki bir şekilde futbol camiasında ismi vardı) onu da kalesi senden daha güvenli durumda olan Beşiktaş gidip alacak.

4. Yabancı kontenjanı açmak için Franco'yu binbir zorlukla göndereceksin.

5. Serkan Kırıntılı gibi idare eder bir Türk kaleci ile de ilgilenmeyecek, Fenerbahçe'ye gitmesini seyredeceksin.

6. Sonra da gelecek vaad eden genç sayılabilecek dahga geçen sene aldığın yerli kaleci Ufuk'a güvenmeyip, onu Aykut'un müzmin yedek durumuna düşürmeyi göze alıp, başka bir Türk kaleci ile de uğraşmayıp, yanılmıyorsam geçen sene bedava olan performansı da şüpheli bir kaleci Kameni'yi bu sene yabancı kontenjanı hesaplarını alt üst etme pahasına en az 2-3m bonservis ödeyerek getireceksin, muhtemelen seneye de onu göndermeye çalışacaksın.

Azıcık bir mantık var mı bu kaleci transferi politikasında? Bence Adnan Sezgin bile bu hataları yapamaz, yapmamalı...

---------------Ufuk-----------------

Sabri-----Neill-------Ali---------İnsua

----------Cana-----Ayhan-----------

Pino----------Misimovic----------Arda

---------------Baros-----------------

Evet böyle bir sorun bizim taraftarda var fakat umarım dediklerin gerçekleşmez ve başarılı bir süreç yaşarız.

niye herkes canaya pinoya tas atiyor anlamis degilim...

cana olaganüstü bir önliberodur....

pinoda kalitesini ve yetenegini bence gösterdi...maalesef sakatlandi...

ama bence ikiside ilk 11'in degismezi olur...

----------------xxx-----------------

---sabri---neill------xxx-----insua---

---------------cana----------------

----------xxx------misimovic--------

---xxx---------------------arda66---

---------------baros----------------

baskasi yalan olur...

Transferde son gün bugün dimi arkadaşlar yarın değil. Birde süre gece yarısına kadar mı beşe kadar mı.

Resmi site sanırım 3.oyuncuyu bekliyor gövde gösterisi yapacaklar..

-----------Ufuk----------

Sabri---Neill---Servet---Insua

--------Cana-------------

-------------Ayhan--------

---------Misimovic---------

Elano---------------Arda

---------Baros--------------

Zaten şu an ilk 11'de oynayacak 6 yabancımız var. Alsak yedek mi oturacak ?

Cok kisa ve net: Buyuk takim, Alternatifli kadro (sakatlar, formsuzlar bunlar olabiliyor) ve basari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt