Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi orta saha şart Misimovice topu kim atacak Allah aşkına Annan gelsn gerekirse Neillin yerine Servet veya Ali Turan oynar

Eldeki kadro ile en iyi 11 bence bu :

Kewell'in her sene 10 -15 maç kaçırdığını düşünürsek , Elano , Kewell ' in yokluğunda oynar . arda sola geçer , elano sağa.

Pino da alternatif olarak yedekte bulunur. nasıl ?

Yorum yok izleyip göreceğiz.2-3 Hafta sonra tekrar yazacağım.Ama şimdilik izlemeye geçtim...

yorum var yorum olmasa her başlık altında Rijkaard'a sallamazsın . Eleştirebileceğin o kadar konu varken neden transfer başlığında Rijkaard şutlanır gibilerinden mesajlar atıyorsun nedir bu art niyetin. Rijkaard la aranda özel bir sorun varda bizmi bilmiyoruz. Kaldı ki rijkaard kovulmayacak sen bunun rüyalarıyla yaşıyor olabilirsin ama sene sonuna kadar takımın başında.

Rijkaard bu yıl başarılı olursa, yönetim göndermeyi göze alamaz -ki ben ön libero konusu da çözülürse yapabileceğini düşünüyorum.

Bir iki takviyeyle umuyorum gelecek yıl CL'de fırtına gibi eser bu takım.

bu 2 transferden sonra başka transfer olmayacak mı?

-----------Ufuk----------

Sabri---Neill---Servet---Insua

--------Cana-------------

-------------Ayhan--------

---------Misimovic---------

Elano---------------Arda

---------Baros--------------

Zaten şu an ilk 11'de oynayacak 6 yabancımız var. Alsak yedek mi oturacak ?

en büyük transfer adnan sezgin :D bunları o mu getirdi ya :D kimler geldi şimdi ? ben pek takip edemedim bu aralar :)

Fatih Terim Lucescu'yu yiyen adamdır.

Biz Fatih Terim sevdasındayken Beşiktaş'a kaptırdık ve adamlar 100.yılında şampiyon oldu.Ve ayrıca kendisi giderken 60 küsür futbolcunun maliyetini de kulübe yükleyip gitmiştir.

Yapmayın yahu her transferde Rijkaard adı mı olmalı?! Etkisi vardır, ki her futbolcu isim yapmış ve kendisine katkı sağlayacak hoca ile çalışmak ister; ama Galatasaray ismini bu kadar geri planda tutmayın.Misimoviç Boşnak futbolcu ve Bosna Hersek için Türkiye abidir,koruyandır. Hele ki Galatasaray gibi büyük bir camia hakikaten cezbedicidir.

Kurumlar her zaman kişilerden üstündür.

Galatasaray + Rjkaard > Galatasaray + Fatih Terim

Bu yabancılar için böyledir. Benim için hemen hemen eşittir.

Aslında Neill defansif orta saha oynayabilir Cana'yla birlikte ama çok zorlama olur öyle.

---------KAMENI-----------

SABRI--NEILL--SERVET--INSUA

----SARP----AYHAN---BARIŞ---

--ELANO---BAROS---MISIMOVIC---

allah korusun !

İlla kaleci alınmak isteniyorsa Richard Kingson Türk statüsünde olduğundan alınamaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt