Fırat Taştan
Aslan Üye
- 27 Ocak 2010
- 8.928
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
zaten her maç yiyoruz
Her maç 2-3 golden aşağı yemeyiz
zaten her maç yiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her maç 2-3 golden aşağı yemeyiz
Yahu bu Kameni de öyle ahım şahım bir kaleci değil diyorlar, hem çok çok iyi bir kaleci olsa 3 milyon'a bırakmazlar değil mi?
ztn bende ufuk'un kalede oynamasını istiyorum, kameni alınmasın. sadece sakatlık başımızı bırakmıyor sorun olmaz o anlamda söylemiştim![]()
Yahu TSL'de yabancı kaleciye ne gerek var biz Orkun'lu Aykut'lu takımla şampiyon olmuştuk![]()
Kaleye Casillas gelse bile istemem ciddi söylüyorum.
27 Ağustos 2010 Cuma 21:31:48
Arkadaşlar Misimovic bu gece biter de, esas önemli olan rijkaard’ın Cana’nın yanına oyuncu istememesi...Emana ve Annan’ı veto etmiş...Mutlaka hem defansif hem de ofansif oynayan bir sol kanat istiyormuş israrla...şimdilik gelişmeler böyle...
4 gün öncede bunu demişmiş.
aga dunya kupasında kayserılı suleymanounun yedegıydı işte
.....................................ufuk....................................................
sabri.............................neil....................servet.....................insua
.....................cana.................Yabancı transfer(annan-emana)EN KOTU ELANO=)
.....pino.........................misi..............................arda
..........................baroş...........................................
oldumu size 7..hala yabancı kalecı alıcaklarsa baska bısey demıyorum..ufuk bu sene yeterlı olucaktır.zaten sene sonunda guven verırse 4-5 sene kalecıye gerek kalmaz...
şimdi pino yerine ben asla serdaryada aydını ıstemıyorum.saglam bır pino oradan akar=) bu takımda 4 tane saglam turk var servet mecburıyetten saglam=) arda servet sabri ufuk...yani biz ayhanı barısı sarpı serdarı yada baltayı en ıyı ıhtımalle 1ını ızlemeye devam edıcez.