Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu anda Riijkaard olsam serveti hayatta kadroya almazdım.

Direk Ali Turan yada Gökhan Zan Stopere çeksinler. Hatta Servet'i bi yabancı takıma verseler ne muhteşem olur .

Elano kesinlikle gitmemeli. Sağ kanatta oynuyor, 10 nuamra oynuyor. Box2box oynuyor. Çok seçenekli bi topçu. Sadece arkasına koşan adam lazım. Adam iki sezondur libero oynuyor , yeri libero değil...

Sabri-Neill-Gökhan yada ali yada balta- Insua

bu gayet güzel bir savunma.

Orta sahada ki çift libero Cana ve Musa olarak başlanır. Sonra yerlerine Ayhan ile Yeni alınacak Libero girer. Böylece öndeki 10 numarayı da rahatlatır.

Musa çağıran denen adam hala denenmedi , ısrar edilmedi.

Kadro derinliği çok iyi oldu, 1 tane daha adam gibi adam alınırsa tamamdır.

En azından kadroyu güzel kurup seneye ş.l'ne katılalım.

Elanoyu 5,e satsak bile ona verilecek maaşla 8,5 eder karımız hem gerekde yok misi varken bence 3,e 5,e bakmadan satılmalı.

Lan transfer piyasası resmen fokurduyor, ne biçim iştir :D

İbra, Huntelaar, Camoranesi, İnsua vs. Ne kadar transfer oldu ^^ :D

1283261625156013.jpg

Tam bir satranç oyunu seyrediyoruz, yönetim ulusal medya üzerinden "transferi kapattık" dedikodusu yayıyor, sonra haberler gelmeye başlıyor menajerlerden, fiyat düştü, biraz daha kırdık falan.. Aynı pozisyon için birden fazla seceneğiniz varsa, güç sizdedir. (Annan vs. Emana)

Değilse karşı taraftadır, bkz. Misimovic

Emana fiyat kırdı, Kameni fiyat kırdı, İbricic fiyat kırdı, Roma bile Baptista icin fiyatı aşağı çekti.

Artık son hamleler bunlar. Bakalım tahtadan hangi taşlarla ayrılacağız?

Belki 500 bin euro söylerken kolay ama Galatasaray kulübünde kaç çalışanın 1 yıllık maaşı eder, bir de böyle düşünelim.

elano gider emana gelir taş gibi takım olur işte..bir de yerli forvet aldık mı süper olur...

Baptista'yi elden cikarmak istiyor zaten Roma... Hata konusunda tam senin gibi düsünmüyorum Namik. Eger b2b olarak oynatmayi planliyorlarsa olabilir, sakatliklarda da joker olacak bir adam.

B2B gibi oynayabilecekse buyursun gelsin ama eski temposu yok be abi. Bilmiyorum artık hangisini seçecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt