Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Servet ile Elanoyu satıp ; Ömer Toprak, Veli ,Yasin,Annan ,Emana gibi isimleri alsaydık keşke erkenden

bilmem ama Misi'nin hic gelmek istemiyormus. Mecburen geldi. Magath'la calismak istiyordu. Wolfsburgda kalmamasi egosundan. Faydali olurmu öyle kisi - görecegiz

Rıdvan Dilmen: Ne zaman ki Galatasarayda Kewell yedek oturur o zaman Galatasaray büyük takım olduğunu ıspatlar.

Annan veya baska onlibero cift yonlu gelmez ise transfer politikasi yine rezalettir, ilk transfer o bolgeye yapilmaliydi, kac senedir o nokta ihtiyacimiz var

B2B gibi oynayabilecekse buyursun gelsin ama eski temposu yok be abi. Bilmiyorum artık hangisini seçecekler.

Ama orta sahanin ortasin Baptista'yi bi düsünsene. :) Cok güclü, ofansif anlamda cok iyi, gücüyle defansif katkisi da olacaktir. Türkiye ligi icin her zaman iyi bir futbolcu Baptista.

Sadece ofansif anlamda düsünmüyorlar zaten.

emanayla anlaşıldı ama kulüp inatla parada indirime gitmiyodu indirim yaptılar şimdide ödeme şekli sorunu var sorunlar aşılırsa gelen emana olacak

Süper olur süper Emana topu aldı mı en az 10 metre taşır ileriye zaten Misimovice verdi mi topu iş bitmiş demektir:D

1283261625156013.jpg

Arda ve Elano'nu biraz daha orta sahaya doğru sık

Sabri ve İnsua'nın çizgilerini "son çizgi" ye kadar uzat :D

Ama orta sahanin ortasin Baptista'yi bi düsünsene. :) Cok güclü, ofansif anlamda cok iyi, gücüyle defansif katkisi da olacaktir. Türkiye ligi icin her zaman iyi bir futbolcu Baptista.

Sadece ofansif anlamda düsünmüyorlar zaten.

Diyorum Özenç eğer öyle oynatmayı düşünüyorlarsa ve inanıyorlarsa gelmesini ben de isterim. Adamı nereye koyarsan koy oynar. E biz de yönlü adam arıyorduk bundan yönlüsü yok dünyada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt