Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam kendine demiş eşşek gibi kokuyor(um) diye. Ne kadar duygusal bir milletiz... İngilizce de özne belirtilmediği sürece kelimeler kendinedir genelde ki öyle de görünüyor.

Hayir once Geberiyorum, neden avrupada hickimse deodorant sikmiyor, sonrada olu essek gibi kokuyor, sakasi yok diyor

hadi artık dayı .kimi açıklıyosanız açıklayın bea.:o

renktaş adam haklı daha çok fernandinho ofansif ortasaha oynuyor

Onların aralarında uyum var öyle değil. Ayrıca Jadson daha çok hücuma yakın oynar. Xavi, Iniesta gibi desek ikisine Iniesta rolünde Jadson. O fizikle ne ön liberosu yahu yapmayın etmeyin.

jadsonun mantıken gelme ihtimali çok düşük,elano varken misi alınmışken,napıcaklar ofansif orta sahayı?

Arda Liverpool'a mı ? Ya 2 dk kayboluyorum neler çıkıyor bugün. :)

Zaten ilk 11 de sahaya sürebileceğimiz doğru düzgün Türk yok. Bir de Arda'yı verirsek biteriz abi. Gerçekliği olamaz bu işin, olmamalı.

Onların aralarında uyum var öyle değil. Ayrıca Jadson daha çok hücuma yakın oynar. Xavi, Iniesta gibi desek ikisine Iniesta rolünde Jadson. O fizikle ne ön liberosu yahu yapmayın etmeyin.

renktaş ön libero demedim ben çift yönlü ortasaha yani sadece amf degil cmf de oyanayabiliyor demek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt