Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

siz ön liberoların hepsini cana ayhan gibi sanıyosunuz galibaa:D hayatınızda topa hiç değdinizmi çok merak ediyorum...:D futbol sadece sanal oynanmıyor:D

Hani sağlık kontrolleri ve evrak işlemleri yapılıyordu, saat 5 gibi açıklanacaktı ?

Umarım bu olay Ledesma-Rosicky transferlerine dönmez. Bu forum böyle bir hayal kırıklığını kaldıramaz artık. Allah korusun !

Metehan kardeşim, Elano Milan-Juve falan var mı duyum? Gelenlerin dışında bi de gidecekleri sorsan kaynağına ;)

siz ön liberoların hepsini cana ayhan gibi sanıyosunuz galibaa:D hayatınızda topa hiç değdinizmi çok merak ediyorum...:D futbol sadece sanal oynanmıyor:D

ön liberoyu senden iyi biliyoruz merak etme.savunma yapmasını hiç bilmeyen adama ön libero diyorsun :D sana göre misimovicde ön libero oynar..

Ölü eşşek gibi kokuyor diyen kim? Ben hala anlamadım.

daha bir hafta önce arda 3-5`e bakmadan satlsin falan diyen kisiler bir arda kesinlikle satilmamali diyor..baya komik bir durum
Eskişehir maçında maçı döndürmesi +yeni gelen transferler umutları yeşertti tekrar git denildiği zaman hem ardadan hem yönetimden umut kesildiği zamandı.

Granger'ın söylediği uygunsuz gerçektir arkadaşlar.

Agalar ben anlamıyorum şu takıma göre futbolcu değerlendirme mentalitesini. Sanki bütün kaliteli adamlar Barca, Real alt yapısından çıkıyor direk :D Böyle saçma bir mantık nasıl var insanlarda ?

Arda liverpoola giderse uzulmam aksina guru duyarim hepimiz ayni gururu duymaliyiz..stocke ve middlesbrougha gitmsinden iyidir bazilerina gora...

Gurur duyacak durumda degiliz su anda... Kaliteli yerli oyuncumuz yox elimizde. Olanlari da gonderirsek, gurur duya duya orta sira takimi oluruz. Aksine su an gurur duydugumuz oyunculari Avrupa'dan Galatasaray'a getirmemiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt