Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimovic, Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecektir.

Insua, Galatasaray'da 6 numaralı formayı giyecektir.

numaramı kalmadı :D

Sen o lafını İngilizlere söyle, şimdi çoğunluğun burada tepki verdiği gibi tepki verir. Ayrıca nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hayatında kaç İngiliz'i yakından tanıdın da bu kanıya vardın merak ettim? Avrupa'nın da %90'ının ter kokmadığını biliyorum, adamın dediğinin de "doğru" olduğunu savunmuyorum zaten. Adam nasıl bizler bazı kendini beğenmiş davranışlar gösteren birkaç tane İngiliz gördük diye hemen öyle genelliyorsak (ve bu genelleme nasıl İngilizlere göre yanlışsa), adam da en sıcak aylarda İspanya, Yunanistan, Türkiye gibi hem en nemli dönemlerini yaşayan, hem zaten sıcak Akdeniz ülkelerinde ortalamanın üstünde oranda ter kokan adamla karşılaşınca "aynen bizim yaptığımız gibi" düşüncesizce genelleme yapmış. Adamın yaptığı genellemenin bizimkinden farkı yok ve yazdığı da öyle ciddi birşey değil. Düşüncesizce ve önemsemeden yazdığı için sanki yanındaki arkadaşına söyler gibi. "Ya bu Avrupalılar da hiç deodorant kullanmıyor herhalde, leş gibi kokuyorlar" deyivermiş. Salakça olan bunu Twitter'a yazması, sonuçta senin gibi olayı yanlış anlayacak ve hakaret olarak algılayacak insanlar olduğunu düşünmesini gerekir. Adamın orada demek istediği "Tüm Avrupa'da herkes ter kokuyor" demek değil, adam sadece anlık bir rahatsızlıkla aynen bizim söylendiğimiz gibi yazıvermiş, bunu anlamak lazım. Ki adamın söylediğinde en azından Türkiye için doğruluk payı var. Ben de eğer dışarı çıkıyorsam sıcak günlerde her gün bir yığın ter kokan adamla karşılaşıyorum, buna zaman zaman kendim de dahilim ne kadar dikkat etmek istesem de, ben de buraların yabancısı olsam "Off, herkes amma ter kokuyor" diye genelleyebilirim. O da bunu yapmış. Bak sen İngilizler'in %90'ının kendini beğenmiş olduğunu bir gerçek olarak kanıksamışsın bile. Araştırma mı yaptın? Kime göre neye göre kendini beğenmiş? Kolayca yazıyorsun...

Bunlar hala koltuk altında. Biri şunları uyandırsın :D :p :asd:

''Sert savunma yapmayı seviyorum, atağa çıkmayı seviyorum.Twitter da hayatımın önemli olan noktalarını paylaşıyorum.''

renktaşlar netimde sorun var mesajlarım gitmiyo gelen bilgilere göre değişen bişey yok 3.transfer olucak emana için hala uğraşılıyo olmazsa annan imzalıcak

Eyvallah Mete.

Ama dün Emana yattı demiştin ? Neyse üstüne gitmeyeyim tek kaynak-güvinilirliği yüksek- sensin.

2-2 mi ulan haa 2-2 mi kuşlar :D defolun gidin :D bunu yazan tosun okuyan kuşlara okusun:asd::asd:bişi yapmasın:asd::asd:

bu arada hiç söyleyeyim baştan vallahi billahi bu foruma misimoviç ismini ilk yazankişi benim yemin ederim transfer sezonunun açıldığı ilk gün Galatasaray formasıyla beşiktaş a gol attığını rüyamda gördüm demiştim herkes alay etmişti şimdi ben gülüyorum burdan:D

4440.jpg

4446.jpg

4449.jpg

4448.jpg

4444.jpg

Ne oldu Fener'liler, g.t oldunuz. :asd: :2aloh1::f68.gif::f68.gif::f68.gif:

Beyler transferle ne sampiyon olunur, ne asist krali nede gol krali. Önce adam gibi futbol oynasinlar, gerisi umrumda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt