Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

''Frank Rijkaard çok büyük bir isim, ondan çok şey öğreneciğimi düşünüyorum.Harry Kewell ve Milan Baros'un ne kadar büyük futbolcular olduğunu biliyorum ve onları tanıyorum.''

kewell insua

ikiside liverpool dan geldi

sol kanat tamam beyler

Pino sabri

ikiside sokak futbolu bazen dağınık ama iş bitirici

sağ kanat tamam beyler

Misimoviç Baros

ortadan gitmeler tamam beyler

Barış Sarp Cana Ayhan

Olacaksa Ayhan Cana olsun bari :D

ardayı napcan

İnsua kim ki Fatih Terim i kötülüyorsun.

Elinde ki değerlerin kıymetini bil moderatör olmuşsun Fatih Terim gibi bir üstada terbiyesizlik yapma!

Sen bugün Galatasaraysan, ne F.R sayesinde ne de paraya gelen yabancılar sayesinde.

Haddinizi bilin burda Fatih Terim hocayı eleştiriken!!

Gördük FR ne halt yiyor Galatasaray da.

Yazık be korkun, utanın, sıkılın, çekinin seni 4 yıl üst üste vardan yok ederek uefa kupasını kaldırtan 4 sene şampiyon yapan adama bunları söylerken utanın be.!

Bu foruma moderatör olmuşsun ama anlaşılan daha Galatasaray lı olamamışsın.

Azıcık insan ol sende, susmayı bil.

kewell insua

ikiside liverpool dan geldi

sol kanat tamam beyler

Pino sabri

ikiside sokak futbolu bazen dağınık ama iş bitirici

sağ kanat tamam beyler

Misimoviç Baros

ortadan gitmeler tamam beyler

Barış Sarp Cana Ayhan

Olacaksa Ayhan Cana olsun bari :D

neill reis ne olacak bence kewell yedege gecer arda solda oynar orta saha ayhan oynasin sarp dan da baris dan da iyidir ayhan

''Asıl pozisyonum sol bek, talep gelirse ön libero'da görev yapabilirim.''

Gerizekalılar adamın 4 yıllık malliyeti 16 ediyor bunlar da ohaa ne para vermişler diyorlar zuahaha Guiza reyize kaç verdiniz de kaç kuruşluk katkı yaptı üstelik yandan gelen muz ortaya aynı şekilde karşılık vererek taça yakın yerden auta atarak şampiyonluğunuzu yedi zuahahah

Stay with us Guiza :D

:n::tank::tank::tank::n:

:asd:

sanamı kaldı milletin galatasaraylılığını sorgulamak Fatih terimi sevmek zorundamı millet kendi işine bak.

Kimse Fatih Teri mi sevmek zorunda değil ama altına basa basa sölüyorum SAYGI duymak zorunda.

burda gelipte kimse bana FR övüpte Fatih Teri mi kötüleyemez.

Bugün çıkın avrupaya futboldan anlayanlar adamlar iyi bilir ki Fatih hoca ile FR arasında hiçbir fark yok.

Arkadaşım Galatasaray lıysan değerlerine sahip çıkacaskın tamam mı elin bilmem hollandalısını savunmak için tarihinin en başarılı teknik adamına laf çakmayacaksın

yarın herif parasını alır kaçar gider ,bu takım iflas eder batar giderse kim geçer başına iyi düşünün

SAYGI DUYACAKSINIZ.. sevgi değil!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt