Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim mantık bu hacı ben şampiyonlar ligi görmek istiyorum yeter kahve köşelerinde uefa maçlarını izlemek mis gibi star da cl varken...

bende onu diyorum işte.bu sene ligde şampiyonluğu garantilemiş gibi konuşuyosun.hayır 5 takın arasında en geride olan biziz şuan.sen şampiyon olucaksak iyi oldu elenmek diyosun.evet 4 sene boyunca şampiyon olup direk gircez CL ye stardan izlicez maçları.bu 0 puanı kuralarda hiç aramıycaz..

bence torbaları umursamamak lazım artık

öyle bir takım olmalıyız ki o ön elemede totenham falan gelse de eleyebilmeliyiz

öyle bir takım olamazsak clye ite kaka gitmenin bir anlamı olmaz

3. olmak için oynarız grupta...

zaten şampiyon olursak direk gruplardayız

Öyle kolay olmuyor malesef. Tothenam değil o sene dördüncü olabilecek Liverpool, Arsenal bile gelebilir. Geçen sene son ön elemesinde Arsenal, Juventus ikisi birden vardı. Bir de ön elemelerde formda olamıyoruz genelde, o zaman da büyük takım avantaj sağlıyor. Üstelik isimleri de psikolojik avantaj oluyor bize karşı. Yeniden Avrupa'da başarı geleneği olan bir kulüp ve kadro olana kadar bu böyle ve kolaydan zora takımlarla oynamak gerek ki takımın güveni gelsin. Çat diye Arsenal, Liverpool, Juventus, hatta Sevilla, hatta Tottenham, hatta A.Madrid çıkıverirse dağılabiliyoruz, özellikle Türk oyuncularımız kaldıramıyor.

Ayrıca yani ön elemede seri başı olup daha rahat girmek, risk almamak varken neden "kim gelirse gelsin" diyelim. Ciddi bir risk sonuçta.

forvet kesin alınmalı şu an bir orta saha alınsa misal annan yedek kalma ihtimali yüksek yabancı kontenjanı yüzünden..alternatif forvet şart...

arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim

Annan ?

DK dan başka bi yerde izlemedim ama DK da bayıldım

cana nire annan nire

arsene wengerin canayi almak istedigini ama taraftarin, bu adam sacmaliyor nereye aliyoruz onu sunderlandden diyip wengerle dalga gectigini belirteyim:)

5 sene once degil gecen sene:)

sen izleme maclari arkadasim

ben boyle duzensiz plansiz ne yaptigini bilmeyen bir yonetim istemiyorum

bakiyorum herkes bi guzel indirmis yelkenleri iki adam geldi diye

gorevlerini yapamiyorlardi simdi yaptilar bir nebze ama kaybolan seylerin hesabini tabi transfer taraftari soramaz.

cok da sasirmiyorumzavalli FR bir tarafini yirtiyolar

arada boyle mesajlarla hatirlatayim da herkes bi refresh olsun

adnan sezgine sallayan arkadaslar da bir durulmus bakiyorum da

acaba arastirsakmi eski laflarini herkesin

once prensip gelir sonra isimler

Bu sene Şampiyon olursak ve bunda da Misimovic'in iyi kötü bir katkısı olursa, aslında bu Şampiyonluğu Wolfsburg'un Diego'yu almasına borçlu olacağımızı kim düşünüyor acaba ?

Demem o ki plansız, programsız iş yapıldı. Bizim transfer politikamız böyle olmamalı.

Beyler transfer bütün avrupadamı bitti yoksa bazı ülkelerdemi? bilgisi olan yokmu ?

Baptista heryerde oynar.Gelirse kale'ye bile geçirebiliriz o kadar joker oyuncu...

Misimoviç'den şok açıklama : Güiza'ya bile gol attırabilirim

Güizaya misimöovic gol attıramaz ona gol attırabilecek tek adam
2008JPParmentierAGIPIBilliardMastersSemihSayginer.jpg

ama sabit durması lazım :D

sen izleme maclari arkadasim

ben boyle duzensiz plansiz ne yaptigini bilmeyen bir yonetim istemiyorum

bakiyorum herkes bi guzel indirmis yelkenleri iki adam geldi diye

gorevlerini yapamiyorlardi simdi yaptilar bir nebze ama kaybolan seylerin hesabini tabi transfer taraftari soramaz.

cok da sasirmiyorum, zavalli FR bir tarafini yirtiyor sol bek diye:)

arada boyle mesajlarla hatirlatayim da herkes bi refresh olsun

adnan sezgine sallayan arkadaslar da bir durulmus bakiyorum da

acaba arastirsakmi eski laflarini herkesin

once prensip gelir sonra isimler

ya bizim işimiz ne adnan sezgin ne adnan polat işimiz galatasaray iyi oyuncular gelirse sevinicez tabiki banane sezginden gidecek zaten 1gün biz kalıcaz burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt