Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada roma borilellyo almış bu da diego misimoviç bağlantılı olmasın sakın milan ibrayı aldı robnyoyuda alyo borielloyu romaya vermiş romada baptistayı bize veriyosa ..........

aşçı kahya şoför e döndü bu olay:))

Bundan sonra yapacağımız bir transfer daha bizi şampiyonluk yolunda çok rahatlatır.Ama Böyle kapatırsak transfer sezonunu Gene aklımızda Acaba'lar olacak,Ve Gene bazı maçlar sancılı olacak.Tahminimce.

bende onu diyorum işte.bu sene ligde şampiyonluğu garantilemiş gibi konuşuyosun.hayır 5 takın arasında en geride olan biziz şuan.sen şampiyon olucaksak iyi oldu elenmek diyosun.evet 4 sene boyunca şampiyon olup direk gircez CL ye stardan izlicez maçları.bu 0 puanı kuralarda hiç aramıycaz..

Tamam da starda doğan grubunun artık yani cl d-smartta maalesef!

ya bizim işimiz ne adnan sezgin ne adnan polat işimiz galatasaray iyi oyuncular gelirse sevinicez tabiki banane sezginden gidecek zaten 1gün biz kalıcaz burda

sen niye kaliyorsun?

bizim isimiz dogru bir yonetimi desteklemek, galatasaray sadece 11 oyuncudan mi ibaret senin gozunde?

daha iyi takimlarda var o zaman ben soyleyeyim sana

Transfer olmadan önce internetten taraftari takip ettim dedi Misimovic, yani kendi sitesindeki yorumlarini, transfermarktaki yorumlarini okumustur.

ben eleyebiliriz derken yeterlilik değil olasılık anlamında söyledim ama avrupa önemsiz diyenler saçmalıyor olurda 2. olursak ve ön elemede liverpool milan ayarı bir takım gelirse ne yapacağız?

Takımın sistemi oturursa herkes ne yapması, nasıl yapması, herşeyi zamanında yaparsa yani takım olabilirsek bu kadroya 3 futbolcu takviyesiyle liverpool vb. takımlar karsımızda duramaz. Keşke CL'de olabilseydik te bu gibi takımlarla oynayabilseydik. Avrupa'dan elenişimiz bize yakışmadı, Cimbom herzaman Avrupa Arenası'nda olan bir kulup olması lazım ve bunun da CL olması gerekir, Avrupa Ligi değil.

annan bize ne katkı sağlayacak ki adamın kariyerinde toplam 2 gol var biraz tuhaf değil mi guiza'dan bile az gol atmış:)

orta sahada falan oynuyor ama yine de çok az

insua işi anladığım kadarıyla şöyle

şimdi 750bin vermişiz opsiyon bedelide 3.750 milyon deniyor

toplam 4.5 milyon

Herkesi Annan sevdası sarmış bürümüş bu adamı Allah rızası için 10 dan daha fazla maçını izleyen kaç kişi var dk hariç

cana nire annan nire

arsene wengerin canayi almak istedigini ama taraftarin, bu adam sacmaliyor nereye aliyoruz onu sunderlandden diyip wengerle dalga gectigini belirteyim:)

5 sene once degil gecen sene:)

Dedim ya hacım hiç izlemedim canayı yeminle

sadece şu an alışma evresidir diye umuyorum

elanoda yaşadıklarımızı yaşamak istemiyorum

Reis sanki Annan ı abarttığımız düşünüyorum şu ana kadar hiç duymadık ayrıca şu an da Avrupa dan hiçbir takımda istemiyor adamı Fernandes içinde Chievo ya gitti diyorlar

Kimse istemedi diye, kötü olacak değil o futbolcu. Misal, Arturo Vidal da tam bir DMC'dir, Şili'de çok iyi performans gösterdi, ancak onu da pek isteyen çıkmadı. Bu yüzden o da mı kötü futbolcu? Annan, Galatasaray için çok yararlı olabilecek bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt