- 27 Temmuz 2010
- 4.863
- 58
- 1.318
Cevap: Transfer Nöbeti
scoutgs de 4.2 M € demişti dun
ben 4.2 diye duydum![]()
scoutgs de 4.2 M € demişti dun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 4.2 diye duydum![]()
bu arada roma borilellyo almış bu da diego misimoviç bağlantılı olmasın sakın milan ibrayı aldı robnyoyuda alyo borielloyu romaya vermiş romada baptistayı bize veriyosa ..........
bende onu diyorum işte.bu sene ligde şampiyonluğu garantilemiş gibi konuşuyosun.hayır 5 takın arasında en geride olan biziz şuan.sen şampiyon olucaksak iyi oldu elenmek diyosun.evet 4 sene boyunca şampiyon olup direk gircez CL ye stardan izlicez maçları.bu 0 puanı kuralarda hiç aramıycaz..
soyadından kaybediyor![]()
Annan ı isteseydik alırdık hemde daha ucuza Riji istemedi herhalde
tam b2b degil ama Cananin yerine Annani, Fernandesi tercih ederdim.
ya bizim işimiz ne adnan sezgin ne adnan polat işimiz galatasaray iyi oyuncular gelirse sevinicez tabiki banane sezginden gidecek zaten 1gün biz kalıcaz burda
ben eleyebiliriz derken yeterlilik değil olasılık anlamında söyledim ama avrupa önemsiz diyenler saçmalıyor olurda 2. olursak ve ön elemede liverpool milan ayarı bir takım gelirse ne yapacağız?
3.7 söyleniyor
Tamam da starda doğan grubunun artık yani cl d-smartta maalesef!
eyvallah konu güzel kapandı...insua işi anladığım kadarıyla şöyle
şimdi 750bin vermişiz opsiyon bedelide 3.750 milyon deniyor
toplam 4.5 milyon
cana nire annan nire
arsene wengerin canayi almak istedigini ama taraftarin, bu adam sacmaliyor nereye aliyoruz onu sunderlandden diyip wengerle dalga gectigini belirteyim
5 sene once degil gecen sene![]()
Reis sanki Annan ı abarttığımız düşünüyorum şu ana kadar hiç duymadık ayrıca şu an da Avrupa dan hiçbir takımda istemiyor adamı Fernandes içinde Chievo ya gitti diyorlar