Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

annana karşıyım iyi oyuncu ama şu an doğru bir transfer olmaz o bölgede çok adam var emana ya da baptista gelsin...

Devre arasına kadar ilk 3 te olabilirsek yönetim bence çok iyi bir ismi getirecektir ASLANTEPE STADI açılıyor diye.Bu isim insallah orta saha olacak ve defansa da yapılacak olası bir takviye ile 2.yarı yeni stadın da verdiği gazla şampiyon olacağız,inanalım yeter ki,ve takım toparlansın.

hercules drenthe yi aldı...

Fotomaç - "G.Saray bizi oyaladı"

"G.Saray bizi oyaladı"

Betis Başkanı Luis Oliver, G.Saray'ın Emana için kendileriyle masaya oturduğu sırada B-C hatta D planlarının hazır olduğunu...

fotomac.com.tr / 31.08.2010 17:18

Betis Başkanı Luis Oliver, G.Saray'ın Emana için kendileriyle masaya oturduğu sırada B-C hatta D planlarının hazır olduğunu açıkladı. "G.Saray'ın Emana için ısrarcı olmamasından böyle bir alternatif hazırladıklarını bilmeliydik" diyen Oliver, "Emana, bizimle kaldı. O bizi, biz onu istemediğimiz halde onunla devam etmek zorunda kaldık. G.Saray bizi oyaladı ve çok zor durumda bıraktı" diye konuştu. Emana bugün istemeyerek de olsa idmana çıktı.

İyi oldu ! :D

elin 28 yaşındaki defansı kapışılıyor porto nasıl kakalıyor millete oyuncuları tamam oyuncuları iyi olabilir ama çok fahiş fiyatlara yolluyorlar 11 arda için çok iyiymiş neresi iyi :D arda giderse eğer EDEN HAZARD gelsin seneye:D:D:D:D

Rıdvan Dilmen hep der Galatasaray'a Atan(Forvet) ve Tutan(Kaleci) Lazım.Elde ne kaleci var ne forvet:).Bakalım Perşembe Gecesi Adnan Polat'la nasıl diyaloglar geçeçek aralarında merak ediyorum :=)

şu yerli kalitesi ile yabancı kaleci transferi saçma olurdu kaleci mecbur yerli olacak iyi ki almadık kaleci...

Liverpool'un suan ki halini görmedik mi trabzon spor ile oynadıgı maçlarda ben pek de iyi bulmadım acıkcası.

Bende pek iyi bulmadım ama ''Liverpool'' dan bahsediyoruz dakika 89 1-0 öndeyiz turu geçtik zannedersin sonra bir anda torres 90a çakar son dakikada gerrard 35ten yazar öyle kalırsın en kötü zamanlarından birinde şampiyonlar ligi şampiyonu olmui bir takımdan bahsediyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt