Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi olmuş eğer haber doğruysa. 2.ligdesin oyuncuya 7 milyon euro istiyosun. olucak işmi ?

ftw1905

Baptista Elano gitseydi olacaktı, Elano gidemeyince oda olmadı. Klübü 5 kendisi 3.5 istemiş. Olacağını sanmıyorum arkadaşlar.

schalke huntelaar'ida aldi :D oochh adamlara bak parayi basip aliyolar, bizim adnan sezgin bes kurusun hesabini yapa yapa bizi avrupadanda etdi :D

ama adamlar napsın aga bayern munih oyle kadro kurduki napsınlar rakip etmek icin raul jurado huntelara lazım adamlara...

sen niye kaliyorsun?

bizim isimiz dogru bir yonetimi desteklemek, galatasaray sadece 11 oyuncudan mi ibaret senin gozunde?

daha iyi takimlarda var o zaman ben soyleyeyim sana

gönülden bağlıyım yani bitmicek sevgi napalım yanlışar varsa var 10günlük taraftar degilz o yüzden biz kalıcaz diyorum.ama önemli olan hatalardan ders çıkarmak herkes yanlış yapar koca yönetim onlarıda anlamak lazım adnan polat olmak kolay değil

Arkadaşlar Tekrar söylüyorum.Şuan Box To Box oyuncuya ihtiyacımız yok.

ACİL FORVET İHTİYACI VAR.Baros dışında forvetimiz yok gibi.Mehmet Batdal sakat ve Kewellda bugün var yarın yok.

Guiza bile olsa alınmalı forvet.Benim tercihim İskenderdir ama bu saatte zor.Guiza alınsın.Bizim sistemde çok kaçırsa bile atar da.Ki her sene kaçırmasına rağmen ligde 10-11 tane atıyor...

B2B konusunda ise bence Neill bile oynayabilir Box To Box.2 ayağını da iyi kullanıyor.Hatta İnsua da Libero oynayabiliyormuş.Gökhan Zanı veya Aliyi Stopere çekip Serkan veya Sabri Sağbekde Hakan veya Servet de diğer stoper olurlar.

ANCAK ACİL FORVET İHTİYACIMIZ VAR !!

B_7c134a794e825d6d7efbc4d7b441325d.jpg

mesut ozil 15 miliona reala gitmisken bence arda icin 11 milion super bi tekliftir

Mesut sözleşmesi sene sonu bittiği için 15 milyon euro'ya gitti REal'e

Anlamadığım kendisi %99 Baptista Galatasaray'da der,sonra olacağını sanmıyorum ne güzel

Zvjezdan Misimovic: VE G.SARAYIMIZ 2 BOMBA DAHA PATLATTI !!!

SHAKTAR

DONETSK'İN BİREZİLYALI STARI JADSON G.SARAYIMIZ İLE 3 YILLIK

ANLAŞMA SAĞLADI VE ELANO BLUMER İSE MİLAN'A RESMEN GİTTİ..

...

JADSON'A

GALATASARAY FORMASI ALTIN'DA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLER ELANO

BLUMER'E DE GALATASARAY'A YAPTIĞI KATKI VE KATKILA...R İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

Du verlässt Facebook ... | Facebook

ne bu şimdi

Haydi milan haydi milan haydi tam zamanı tam zamanı şimdi

Yalnız jadsona ne gerek var baba :confused:

biz de biliyoruz annan defansif oyuncu tamam da bu adam b2b oynamayacak mı? yani bir futbolcunun hücuma hiç mi katkısı olmaz, ne asist anlamında ne gol anlamında hücum gücü bu kadar zayıf bir oyuncu görmedim ben?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt