Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Trabzondan Selcuk Inan+Onuru bu sene veya Sampiyonlar Ligine katilirsak seneye alabilrsek süper bir takimimiz olur.

Forvet transferi sart. Hala akillanmamisiz. Baros´a 1 sezon boyunca güvenemeyecegimizi anlamamislar anlasilan. Iyi bakalim

Emana veya Baptista'yı alırsak üzülürüm...

Bende aksine sevinirim, Annan gelirse üzülürüm.

Kalitesine laf yok, hatta DK'dan önce onu isteyenlerdenim ama B2B oynuyamaz!!!

ASY'deki GS-FB maçini hatirliyalim. O maçtaki en büyük eksikligimiz orta sahada hucum ve defans arasinda köprü görevini üstlenecek bir olmamasiydi. B2B gelmezse yine ihtiyacimiz olan yere transfer yapmamis oluruz.

Emana ve Baptista biraz fazla ofansife kaçar gibi ama onlarin defansif yönleride fena degil, ofansif olarak zaten iyiler + çok versatil oyuncular.

Annan boyle degil. Hucuma yok denecek kadar katilir, çok statik oynar ama pas yüzdesi çok iyidir.

Cana gelmeseydi Annan'i çok isterdim takimda ama simdi degil :)

Abi adama tekme attılar sakatlandı sakat sakat almak mı oluyor bu. Yapmayın etmeyin yahu. Dia sakatlandı hiç sorun olmadı Pino sakatlanınca müzmin oldu hemen. Gelmeyin medyanın gazına.

hayır ben bunu daha öncede duymuştum.daha gelmeden.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Yobo ve Emre Belözoğlu, EPL'de rakipken küfürleşmişlerdi. Hani o ırkçılık söylentileri çıkan maç.

about 1 hour ago via web

Beyler daha imza töreni yapılmadı yalnız. artık transfer olmayacaksa bugün imza töreni yaparlardı hemen. bence 3. bi transfer var. onu bekliyolar gibi geliyo bana.

Onceki yazınızda Yöneticilerin Muhabirlere Transferi bitirdik açıklaması yaptığını söylemiştiniz.Burdan yola çıkarak mı kapattık diyorsunuz ya da size gelen başka bir duyum mu var desem ?

Evet,yöneticiler muhabirlere yaptığı "transferleri bitirdik" açıklamasından yola çıkarak,yalnız diğer haber kaynaklarını da takip ettiğimde bunun böyle olduğu anlaşılıyor,çünkü kimse birşey yazamıyor artık :)

Bu arada Misi'nin ve İnsua'nın İstanbul'a saat kaçta geleceklerini de yöneticiler muhabirlere servis ettiler.

Eğer biz İnsua haberini ortaya çıkartmasaydık,onlara da son dakika sürprizi olacaktı.

"Joseph Yobo is set to join Turkish "outfit" Fenerbahce on a season long loan." "Emiliano Insua has joined Turkish "giants" Galatasaray

Aradaki fark budur. ;)

Yobo Türk takımı fenerbahcede...

İnsua Türk DEVİ Galatasaray'da

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt