Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hiçbir şey belli değil.adam alınacakmı alınmayacakmı alınacaksa kim yönetim bile emin değilmiş. o kadar karışık yani anlayacağın..

O ne demek abi bnce transferler bitti beyler dağılalaım....(: iyi kaptırmıştık ya şimid bide antep maçını bekle

Haydi inşallah ya ama gönlüm benim ardanın çocukluğumun takımı milana gitmesinden yana keşke oraya gitse İtalya ligi bence arda için biçilmiş kaftan yemin ediyorum orda efsane olsun orda da bi gün kaptan olsun bizim kaptan diyorum

tabii temenni

İtalya ligi'de iyi ama Premier Lig büyük takımlar bazında her zaman en iyi futbolcuların oynadığı yerdir ve arda oraya ayak uydurması halinde hem zevk alır oynadığı futboldan hemde zevk verir izliyenlere italya daha katı bir lig bence bence arda performansını arttırsa Liverpool'da görücez onu .. arda'yı yakından tanımaları anfield'taki 3-2 lik maçta güzel oyunu hatta ümit karan'ıda beğenmişlerdi .. sonra takip'e aldılar ardanında liverpool'da oynamayı çok isterim taraftarı dolayısıyla deyince tam bir arda tutkunu oldular :D İNŞALLAH ardayı premier League'de görürüz yönetimin atletico teklifini reddetmesi çok iyi olmuş bence daha büyük teklifler gelicektir bence arda için takip edildiği aşikar ..

biz de söyle takim icinden necip gibi bi orta saha cikarsak ne güzel olur ya musa yada cumhur kapsa formayi iyi oynasa süper olur

hakikaten ledesma gelseydi süper olurdu.ama geçmie dönmek doğru olmaz.gündemdekileri konuşalım.gerçi sürpriz adı geçiyor sitelerde ama hayırlısı bakalım.

NEWS_1258361621_Anthony_Annan.jpg

Ayrılda gel.

Forvet transferi sart. Hala akillanmamisiz. Baros´a 1 sezon boyunca güvenemeyecegimizi anlamamislar anlasilan. Iyi bakalim

Valla bende anlamıyorum bu işi..Benim görüşüm Rıjkaard bunu görüyor ama solbeki 1 sene sonra, orta sahayı çıldırmak üzereyken aldıran adam eminim böyle birşeyi istemeye utanıyordur :o

2 futbolcuda resmi sözleşme imzalamadılar... sağlık kontrolünden sonra imzalanırdı genelde...

bence 3. bir isim daha gelecek...

Ali Yaren

Abi özel mesajlarına bakar mısın?

Evet,yöneticiler muhabirlere yaptığı "transferleri bitirdik" açıklamasından yola çıkarak,yalnız diğer haber kaynaklarını da takip ettiğimde bunun böyle olduğu anlaşılıyor,çünkü kimse birşey yazamıyor artık :)

Bu arada Misi'nin ve İnsua'nın İstanbul'a saat kaçta geleceklerini de yöneticiler muhabirlere servis ettiler.

Eğer biz İnsua haberini ortaya çıkartmasaydık,onlara da son dakika sürprizi olacaktı.

Yine Bir Umut ışığı Var demek yanlış olmaz diyelim :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt