- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 14 Saat!
IK Start Annan oluyor. Buldum.
IK Start Annan oluyor. Buldum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o takımlardamı oynuyor 3 kişi
Verdiğim şifre 3 futbolcuya ait 3 futbolcudan biri alınacak kesin bir bilgidir. Kesinlikle olacak olan son görüşmeler yapılıyor birinde karar kılınacak . Örnek Gremio bir oyuncu diğeri bir oyuncu diğeri daha başka bir oyuncu . 3 farklı oyuncu kısacası ama biri gelecek. Yüz yüze telefonda kulagım ile duydugum bir yöneticeden aldım bilgiyi Galatasaray yöneticisi hemde üst düzey bir yönetici.
Tabi bunlar şu anki takımları değil eski takımları, kariyerlerine başladıkları takımlar falan olsa gerek![]()
Son gelişme nedir beyler?
Atıyorum , X futbolcu Gremio da oynamış diğeri diğer verdikleriminde.

Verdiğim şifre 3 futbolcuya ait 3 futbolcudan biri alınacak kesin bir bilgidir. Kesinlikle olacak olan son görüşmeler yapılıyor birinde karar kılınacak . Örnek Gremio bir oyuncu diğeri bir oyuncu diğeri daha başka bir oyuncu . 3 farklı oyuncu kısacası ama biri gelecek. Yüz yüze telefonda kulagım ile duydugum bir yöneticeden aldım bilgiyi Galatasaray yöneticisi hemde üst düzey bir yönetici.