Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 14 Saat!

Verdiğim şifre 3 futbolcuya ait 3 futbolcudan biri alınacak kesin bir bilgidir. Kesinlikle olacak olan son görüşmeler yapılıyor birinde karar kılınacak . Örnek Gremio bir oyuncu diğeri bir oyuncu diğeri daha başka bir oyuncu . 3 farklı oyuncu kısacası ama biri gelecek. Yüz yüze telefonda kulagım ile duydugum bir yöneticeden aldım bilgiyi Galatasaray yöneticisi hemde üst düzey bir yönetici.

metehan burda olsaydı söylerdi bize direk :D

Birisi Annan herhalde, IK Start'da oynamışlığı var 2007-2008 sezonunda.

Biri annan Start'ta başmaış avrupa serüveni..Diğeri Lucas oda Gremio.2dan transfer oldu Liverpool'a ama Sao Paolo^yu çözemedik..

Bunlar beni yaşar kardeşim ya...

Valla bu saate kendi ismimi zor hatırlarım ben :)

Verdiğim şifre 3 futbolcuya ait 3 futbolcudan biri alınacak kesin bir bilgidir. Kesinlikle olacak olan son görüşmeler yapılıyor birinde karar kılınacak . Örnek Gremio bir oyuncu diğeri bir oyuncu diğeri daha başka bir oyuncu . 3 farklı oyuncu kısacası ama biri gelecek. Yüz yüze telefonda kulagım ile duydugum bir yöneticeden aldım bilgiyi Galatasaray yöneticisi hemde üst düzey bir yönetici.

Selamun aleykum arkadaslar.

Bu uc oyuncu bunlar bana gore.

1. Lucas > Gremio

2. Baptista > Sao Paolo

3. Annan > IK start

Adaylardan biri Baptista!

Rakitic mi rakitic mi doğru mu doğru mu

yok doğru değil doğru değil böyle transfer nöbeti görmedim ben

Şifreler tamamlandı galiba. :happynew:

IK Start-Annan

Gremio-Lucas Leiva

Sao Paolo-Baptista

şifre çözüldü beyler :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt