Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 transfer daha olacak emin olun
NTV Nöbetçilerimiz ne durumda ? Uyuyup kalmadı umarım![]()
Galatasaray prekazinin yardimina muhtac bir kulup degil. ustelik Prekazi babasinin hayrina yapmiyor ya bunu. biraksin yardim ayaklarini. Herkes kendi menfaatini dusunur.
![]()
smiley nasil bu arada![]()
----ne olursa olsun jovanovic istanbula çağırılmamalıydı prekazi ile birlikte.madem anlaşmıyacaksın neden çağırıyorsun.milliyetin böyle bir haber yapmasına gerek yok,zaten ortada yapılan bir ayıp var.açıklama yaparsa yönetim çok iyi olur
benim etkilendiğim yok, ama sen sürekli konuyu kendi lehinden yorumluyorsun. benim kaale alıp almamam değil burda konu, transfer nöbetinde attığın mesajların 3/2'sinin yönetimi kötülemek olamayacağı. bende yönetimden memnun değilim, ama her mesajımda burda aynı şeyleri tekrarlamıyorum her fırsatta.
1 transfer daha olacak emin olun
NTV Nöbetçilerimiz ne durumda ? Uyuyup kalmadı umarım![]()
Evet kesin. %90 ihtimalle de ortasaha merkezinde pas trafiğini sağlayan bir oyuncu olacak.
Sen ciddisin heBak milleti uykusuz bırakıp günahlarına girme
![]()
Galatasaray prekazinin yardimina muhtac bir kulup degil. ustelik Prekazi babasinin hayrina yapmiyor ya bunu. biraksin yardim ayaklarini. Herkes kendi menfaatini dusunur.
Istanbula bu saatlerde inecek olan ucaklarin listesini nerden cikariyorsunuz beyler, arastirin bulun![]()
kesın 1 oyuncu dıyosunda renktas kameni falan cıkarsa atlarım balkondan sebebim olursunn bak![]()
Ben saat vermedim. İkindi 4 'te açıklandı diyelim e bunda suç benim mi ?
Ben saat vermedim. İkindi 4 'te açıklandı diyelim e bunda suç benim mi ?
Cagrildigini hic sanmiyorum. Muhtemelen Prekazi yamamaya calisti, bizimkilerde belgradda iken ayip olur diye olmaz falan demeden bakariz ayaklarina gecirmislerdir. Prekazi'nin Istanbul'a gelecegini nereden bilsinler? Bence prekazi cok amatorce davranmis gi eski kafa, ondan beklenir.
ÖZelle getiriyolar bizimkileri usta![]()
buda benim misyonum olsun o zaman anlasalim
siz transfer olmadi diye yonetime sallayin transfer gelince kadrolar kurun
bende bu yonetimin hatalarini dilim dondugunce dile getireyim
ok mi?
transfer beklerken yonetimden bahsetmemek cok komik kacabilir
transfer denen mefhum 2 ogeden olusur mesela
oyuncu yonetim
sen oyunculari degerlendir ben yonetimi
ok mi?
Ntvspor nöbeti tutturuyosun millete ...