Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Istanbula bu saatlerde inecek olan ucaklarin listesini nerden cikariyorsunuz beyler, arastirin bulun :D

drool.gif

smiley nasil bu arada :D

Ramazan geçsin, çok amaçlı kullanırız :D

----ne olursa olsun jovanovic istanbula çağırılmamalıydı prekazi ile birlikte.madem anlaşmıyacaksın neden çağırıyorsun.milliyetin böyle bir haber yapmasına gerek yok,zaten ortada yapılan bir ayıp var.açıklama yaparsa yönetim çok iyi olur

Cagrildigini hic sanmiyorum. Muhtemelen Prekazi yamamaya calisti, bizimkilerde belgradda iken ayip olur diye olmaz falan demeden bakariz ayaklarina gecirmislerdir. Prekazi'nin Istanbul'a gelecegini nereden bilsinler? Bence prekazi cok amatorce davranmis gi eski kafa, ondan beklenir.

benim etkilendiğim yok, ama sen sürekli konuyu kendi lehinden yorumluyorsun. benim kaale alıp almamam değil burda konu, transfer nöbetinde attığın mesajların 3/2'sinin yönetimi kötülemek olamayacağı. bende yönetimden memnun değilim, ama her mesajımda burda aynı şeyleri tekrarlamıyorum her fırsatta.

buda benim misyonum olsun o zaman anlasalim

siz transfer olmadi diye yonetime sallayin transfer gelince kadrolar kurun

bende bu yonetimin hatalarini dilim dondugunce dile getireyim

ok mi?

transfer beklerken yonetimden bahsetmemek cok komik kacabilir

transfer denen mefhum 2 ogeden olusur mesela

oyuncu yonetim

sen oyunculari degerlendir ben yonetimi

ok mi?

Evet kesin. %90 ihtimalle de ortasaha merkezinde pas trafiğini sağlayan bir oyuncu olacak.

Zaten en büyük sıkıntılarımızdan biride,yalnız Rijkaard 11 yaparken gerçekten çok düşünecek 9.cu yabancımızı alacaz mı bakalım,doğrudur renkdaş vardır bir bildiğin ama ben transfer beklemiyorum şahsen..

s.a renkdaşlar bu ledesma annan leiva isimleri nerden çıktı yeni duyummu var... 3-4 saattir foruma giremedim

Cagrildigini hic sanmiyorum. Muhtemelen Prekazi yamamaya calisti, bizimkilerde belgradda iken ayip olur diye olmaz falan demeden bakariz ayaklarina gecirmislerdir. Prekazi'nin Istanbul'a gelecegini nereden bilsinler? Bence prekazi cok amatorce davranmis gi eski kafa, ondan beklenir.

haim fresco ile prekaziyi karistirdin galiba

senden daha iyi bir GS li olduguna eminim desem kizarsin

soyle diyeyim

benden daha iyi bir GS li olduguna eminim

buda benim misyonum olsun o zaman anlasalim

siz transfer olmadi diye yonetime sallayin transfer gelince kadrolar kurun

bende bu yonetimin hatalarini dilim dondugunce dile getireyim

ok mi?

transfer beklerken yonetimden bahsetmemek cok komik kacabilir

transfer denen mefhum 2 ogeden olusur mesela

oyuncu yonetim

sen oyunculari degerlendir ben yonetimi

ok mi?

arkadaşım sana bi soru sordum lütfen cvp verirmisin valla mrk ettim senin beğendiğin bi yönetim yada yönetici varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt