Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 4 Saat !

Orta sahaya bir adam daha alsak çok iyi olacaktı yaw :(

Bende dinledim. Adamları sizi begendik gelin demisler Bonservisi de yokmuş alacaklarına karşılık bonservisini almış gelmiş Jovanoviç primlerini filan almadı diyor Prekazi. Başkan bizi aradı gelin dedi atladık geldik otele yerleştik. Adnan Sezgin bu işin içinde ben yoktum ben size gelin demedim istemiyorum gibi konuşmuş..

Ne bu adamın yaptıkları arkadas anlamıyorumki. Adnan polat orada varsa iyi adamlar bize bildir demiş prekaziye bundan sonra ne bildirecem rezil olduk diyor. İstemiyorsanız adamı klübünden alacakalrına karşılık bonservisini niye aldırdınız. Telefon olmasa son gün açıkta kalacaktı çoçuk ama klüp buldu diyor.

rezillik resmen

anlasilan gece nobettekilerin hepsi yatmis

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

sanki yakın birinden ogrenmiş gibi kesin konuşuyorsun bunlar belli başlı sitelerin gazetelerin haberleri.Fotomaç tan farkı yok yani.Bundan sonra duyum verirken bunlardan alıntı yaptıgını belirtki insanları boş umutlara sürükleme...

Ayıp abi ayıp. Valla başka kimse çekmedi bizim eski oyuncularımızın çektiği kadar :)

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

emana haberini geç abim başkanları blöf yapıyo o emana haberine benzyen dün 5 haber daha buldum anternörü ayrı başkanı ayrı sallıyo

blof falan kalmadi artik. Emana misimovic'in alternatifiydi. yani b plani. Kisimovic gelince emana'ya zaten gerek kalmadi. Emana on libero olarak dusunulmuyordu sanirim

Hiç transfer yapılmamasından iyiydi Jovanovicin alınması Prekazi o kadar önerdi

Bende dinledim. Adamları sizi begendik gelin demisler Bonservisi de yokmuş alacaklarına karşılık bonservisini almış gelmiş Jovanoviç primlerini filan almadı diyor Prekazi. Başkan bizi aradı gelin dedi atladık geldik otele yerleştik. Adnan Sezgin bu işin içinde ben yoktum ben size gelin demedim istemiyorum gibi konuşmuş..

Ne bu adamın yaptıkları arkadas anlamıyorumki. Adnan polat orada varsa iyi adamlar bize bildir demiş prekaziye bundan sonra ne bildirecem rezil olduk diyor. İstemiyorsanız adamı klübünden alacakalrına karşılık bonservisini niye aldırdınız. Telefon olmasa son gün açıkta kalacaktı çoçuk ama klüp buldu diyor.

Olay boyle gelistiyse ayip olmus. Ama ben derim birde Adnan Polatin agzindan dinlemek gerek, gerci Sezgin isin icinde olunca insanin akli hep karisiyor. Soylede dusunmek lazim belki Rijkaard istememistir son anda. Solbek lazim demistir, ama olay buysa ayip olmus.

Orta saha yok, forvet yok. 2 transferle bu is bitmemeli. Orta sahayi gectim, en azindan genc bir forvet alinmaliydi. Umarim gecen sezon gibi sikinti cekmeyiz.

İş o noktaya gelmişse almak gerekir,ayıp etmişiz harbiden.

6+2+2 için ideal mantıklı olur.Çokta para isteyeceğini sanmıyorum.

Elano niye hala var takımda adam resmen uyuz ya sahadada öyle koşmaz ruh gibi dolanır of böyle oynucaksa gitsin

ya en azından türk ön libero alın ama alın hiç yoktan birini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt