Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 4 Saat !

prekazi'ye çok ayp etmişler

işim belgrad , aşkım Galatasaray diyen adama bu yapılırmı

Merhaba herkese...

Gece yazan duyumcu yetkililer buralarda mı? Son durumlar nedir? Sonradan bu sabah falan yeni bilgi verdiler mi? Yeni geldim gece 4'de falan ayrıldığımdan beri...

B2b şarttı bu takıma hatta 1. öncelik b2b olmalıydı bence

Eğer gelen futbolcu Branislav Jovanoviç ise alınmaması gayet yerinde olmuş.Kendi takımında bile oynamayan birini Ledesmadan 2 gömlek üstün diyen Efsanemiz Prekazi'yede yakışmadı.Ama zaten Adnan Sezgin'i biliyoruz.Davranış olarak hiç yakışmamış.Güzel bir dille anlatılabilirdi.

Ön libero alınması elzem, hatta hem Insua hem de Misimovic transferlerinden önce bitirilmeliydi ön libero transferi.

Yoksa yeni katılan oyuncuların katkısı ziyadesiyle sınırlı olacak. Zibilyon tane ön libero ile ilgilenip alamamak da zor iş be arkadaş.

Elin sorunlu Afrikali'ya parayi vereceklerine, bassinlar parayi Türke. Tabi Bülent Akin fiyatlarina degil. :D

Olay boyle gelistiyse ayip olmus. Ama ben derim birde Adnan Polatin agzindan dinlemek gerek, gerci Sezgin isin icinde olunca insanin akli hep karisiyor. Soylede dusunmek lazim belki Rijkaard istememistir son anda. Solbek lazim demistir, ama olay buysa ayip olmus.

Adamın bize ne garezi var. Prekazi bu kavgalı gürültülü olduğumuz bir adam değil. Bonservisi de yokmuş fiyatıda uygundu diyor adam. Herşey bir yana gel diye çağarma arkaadaş durduk yere adamın başına saksımı düştüde kalktı geldi ta buraya

Ne zaman kız muhabbeti dönse foruma birşeyler oluyor :D

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

sanki yakın birinden ogrenmiş gibi kesin konuşuyorsun bunlar belli başlı sitelerin gazetelerin haberleri.Fotomaç tan farkı yok yani.Bundan sonra duyum verirken bunlardan alıntı yaptıgını belirtki insanları boş umutlara sürükleme...

Sakamisin kardesim sen?

Sana eski mesajlarima bak demedim mi?

Bu linklerin hepsini forumda paylastim zaten.

Sen yazilanlari dogru durust takip etmeyi ogren once istersen.

Ön libero alınmayacaksa Annanla Ledesmayla falan niye ilgilenildi çok saçma değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt