Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

rıjkkard şu ortamda misioviçten daha iyisinimi bulacaktı bencede şükretmeli.ama ne olursa olsun göbeğe bir adam alınmalıydı.buda beni yönetim hakkında kötü düşüncelere sevk ediyor.

İnsua arda pino sabri kanatlar nasıl olacak şimdi ? :P

Beyler Sabri iyilesti mi bilen var mi ?

Orta saha ve forvet'in neden alınmadığını yarın Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay Adnan Polat'a umarım sorarlar..

Yoo hayallerimi anlatmıyorum..Hayallerim bunlar değil..:) 30 saniyede atamazsın imzayı , 2 dakikada da fax çekemezsin..Saat 3'te görüşmelere başlanmıştır denmiş..2,5 saatte halledecekler mi yani? Akşam 8 den sonra açıklanır o transfer..Bursa için de geçerli bu dediğim..

Bak şimdi ben senle göruştum,kulubunle anlaştım tamam sıkıntı varmı yok.Sonrası en kolayı 30 san.imza ve fax Tff yollandı.O Fax saat 18:00 yollarsan kabul edılmez cunku işleme alıcak biri yoktur mesai bitmisştir anladın:)Bankalardaki olay gibi;)Şimdi Tff ye böle bir İmza yollansa kesin basına düşmüştü ve borsaya bildirilmişti!!!

sakatlar iyileşsin gelenler sakatlanmasın iyiyiz gene boşverin :)

hiç bir sitede yazmıyor transfer bitti diye ?

yonetim iyi adamlar alip kendini kurtarir diyordum ama hic bir isi beceremedikleri gibi bunu da beceremediler

Administratör olmak insanların duyguklarıyla rahatça oynayabilir ceza söz konusu değil nasılsa anlamınamı geliyor.Sabaki konuşduklarının aynısını ben konuşsam kaynak vermeden en az 1 ay myc verilir.100,de 99,99 transfer olcakmışda peh pehh.Çoluk çocuğu admin yaparsanız böyle olur.

Selçuk İnan bu ligin açık ara en iyi yerli ortasaha oyuncusudur.Ceyhun'la birlikte alabilirsek ikisini müthiş iş yapmış oluruz.

transerin bittiği Şu saatlerde çok sevgili arkadaŞlarım rep lerinizi esirgemeyin bbenden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt