Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Valla arkadaslar bir şey yazacam gene acayip gelcek. Ben olsam Pinoyu almazdım. Sağ bek alırdım adam akıllı bir tane. Sabri yi ilerde oynatırdım eski yerinde. Serdarıda aldılar zaten. Arda da istenilirse o tarafa geçebiliyor. Bence Pino kalitesinde bir adam almaktansa gider sağlam bir sağ bek alırdım Sabride son yılalrda defansif yönünü gelistirdi zaten hücum yönü sağlamdır. 4 3 3 bile oynasanız bence geriyede gelirdi sabri bilmem ne dersiniz

S.a beyler transferi kapatmışsınız :(

-----------------------ufuk----------------------------------

sabrİ-----------servet----------neİll--------------İnsuaa

-----------------cana----------mustafa(ayhan)-----------

elano------------------mİsİmovİc--------------kaptan arda

-----------------------baroŞ-----------------------------

bence kadro Şuan bÖyle gÜzel olur

ayhan(mustafa) boyle olursa tmmdır

-------------------ufuk--------------------- ....kewell.....

sabri--------neill----------servet-------insua ..pino......

--------------barış-------cana-------------- ...balta....

elano----------misimovic---------------*arda ...çolak...

------------------baros--------------------- ...

Misimovic ve Insua yönetimi kurtarmaz. Hatalar cok daha büyüktür. Yönetimi ne olursa olsun affetmeyecegim

Roy Hodgson Halen Liverpool da oldugunun farkında degil heralde :) Adam Liverpool dan bi Fulham Yaratıp yapabileceklerine razı etmeye çalışıyor. bu adam 21 yaşında geçen sene 40 maç oynamış Bu adamın bize opsiyonlu bir şekilde kiralanmasını kesinlikle Hodson a razıyız. Büyüksün Baba :D

Hakan Balta kötü performans göstermese sol bekte alınmıcaktı sadece misimovicle kapatıcaktık transferi hakkaten şaka gibi ya.

bu kadro ile ben fazla basari beklemiyorum, belki ilk 5 garantilendi ama biz uzak ara sampiyonluk icin favori degiliz.... Uyum sorunu filan var daha hemen Insua ve Misimovicin takima uyum saglayacagini dusunuyormusunuz, daha Pino ve Cana oynamadi dogru duzgun, kalemiz berbat, alternatifi az olan kadromuz var

Arkadaşlar bence boşuna transfer bekliyorsunuz. Misimovic ve İnsua transferlerinin dün açıklanması tesadüf değildir. Eğer geçen hafta açıklansaydı bu transferler yönetim biliyordu ki taraftar ortasaha için baskı yapacaktı. Kendilerince fazla masraf etmemek için böyle bir yöntem izlediler. Biri sakat, biri kiralık, birisinin ne yapacağı belirsiz, sadece sonuncunun iş yapacağını düşündüğüm bu transfer politikasını kınıyorum ve yönetim istifa diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt