Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Renkdaslar ama hicbiryerde duyum filan yok....Fazla umitlenmesekmi? Adnan Sezgin nerde Insallah Floryadadir, Yurtdisindaysa kesin yoktur birsey..

bu annan çok abartılıyor gibime geliyor. gerçekten iki yönlü oynayan bir adam mı bu ?

En azından tek yönünü(defansif) mükemmel oynuyo ofansif yönü de en az mustafa sarp kadar vardır geçen 30 metreden 90a atmıştı bi gol

Hala transfer mi bekliyorsunuz gidin TV izleyin , oyun falan oynayın ya . Bu beceriksiz yönetimin kafa bir boxtobox'a yada forvete basar mı sizce.

facedeki arkadaş yazmaya devam ediyor.Abi 12 ye kadar bekliycez.Görüceksin annan açıklanacak.Kaynağım sağlam diyor.12 ye kadar beklemede kalmayı tercih ediyorum.Bakalım ne olacak..

Bence Adnan Sezgin TFF'ye söyleyip süreyi 00:00 çekti ev partisi için müsait bir saat:asd:

Annan pas yapar ve en azından topu Misi'ye aktarır rahat olun o konuda . Tabi gelmeyecek orası ayrı .

facedeki arkadaş yazmaya devam ediyor.Abi 12 ye kadar bekliycez.Görüceksin annan açıklanacak.Kaynağım sağlam diyor.12 ye kadar beklemede kalmayı tercih ediyorum.Bakalım ne olacak..

Abi gözlerine yazık 12 ye kadar beklenirmi açıklandığında girersin tekrar:D

Haldun baba olsaydı acaip heyecanlıydık hepimiz ama Adnan reis olduğundan dolayı fazla umutlanmamak lazım.. Ahh Adnan reis Ahhhh..

Annan gelirse işte o zaman orta sahamız toparlanır Cana-Annan orta sahası defansif olarak müthiş olur gerekirse Neill veya İnsuayı kesersin

Bu saatten sonra kimse gelmez! Yönetim orta saha almayarak yine hata yaptı şimdi yine sarp barış ayhan 3 lüsünden birine kalacağız! En azından aurelio m.ceylan yasin pehlivan gibi isimlerden birini alsaydık...

Yaziklar olsun surada 2-3 ay oyalandik. Ne o Misimovici 3 m Euro ucuza aldik, kaybedilen puanlar, Avrupadan elenis, yipranan sinirler, teknik yonetim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt