GSCimbom
Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV
M

Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV Sayfa 9651

Mert Erak ·

Cevap
193,8K
Okunma
9,8M
Sayfa
9651/9690
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Renkdaslar ama hicbiryerde duyum filan yok....Fazla umitlenmesekmi? Adnan Sezgin nerde Insallah Floryadadir, Yurtdisindaysa kesin yoktur birsey..

Hala transfer mi bekliyorsunuz gidin TV izleyin , oyun falan oynayın ya . Bu beceriksiz yönetimin kafa bir boxtobox'a yada forvete basar mı sizce.

facedeki arkadaş yazmaya devam ediyor.Abi 12 ye kadar bekliycez.Görüceksin annan açıklanacak.Kaynağım sağlam diyor.12 ye kadar beklemede kalmayı tercih ediyorum.Bakalım ne olacak..

Annan pas yapar ve en azından topu Misi'ye aktarır rahat olun o konuda . Tabi gelmeyecek orası ayrı .

Haldun baba olsaydı acaip heyecanlıydık hepimiz ama Adnan reis olduğundan dolayı fazla umutlanmamak lazım.. Ahh Adnan reis Ahhhh..

Annan gelirse işte o zaman orta sahamız toparlanır Cana-Annan orta sahası defansif olarak müthiş olur gerekirse Neill veya İnsuayı kesersin

Bu saatten sonra kimse gelmez! Yönetim orta saha almayarak yine hata yaptı şimdi yine sarp barış ayhan 3 lüsünden birine kalacağız! En azından aurelio m.ceylan yasin pehlivan gibi isimlerden birini alsaydık...

Yaziklar olsun surada 2-3 ay oyalandik. Ne o Misimovici 3 m Euro ucuza aldik, kaybedilen puanlar, Avrupadan elenis, yipranan sinirler, teknik yonetim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt