Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Arkadaslar ben Adnan Polat'in prekazi'ye Belgrad'da "gel Istanbul'a Jovanic'i yanina al getir konusalim" deyip Adami ve cocugu Istanbullara kadar getirip daha sonra prekazi'den kacmasina ihtimal veremiyorum. Adnan Polat gibi holding sahibi bir insanin bu kadar sorumsuzca bir is yapacagina ihtimal vereniniz var mi gercekten? Lutfen mantikli bakin olaya biraz. Prekazi muhtemelen kendi kendine birseyler dusunup almis cocugu getirmis. Eleman hala 80'li yillarda yasiyor. Hani zamaninda yugoslavya'da yetenekli bulduklari super sol ayakli gencleri uc buyuklere getirdikleri gibi.

Hem ne ayibindan bahsediliyor hala anlamis degilim. Galatasaray her onune gelene ayip olmasin diye kadroya futbolcu mu alacak? Geciniz...

Kadromuz çok da kötü değil artık, son transferlerden sonra. Bu kadar umutsuz olmayın. Özellikle sol kanadımız, Türkiye'nin açık ara en iyi sol kanadı oldu. Insua-Arda ikilisi gibi bir sol kanat başka hangi takımda var?

Benitez geçen sene Liverpool'a Arda'yı isterken, Insua ile kullanacaktı. Liverpool'un düşünülen sol kanadı şu an bizim sol kanadımız farkında mısınız?

Ayrıca sağ kanatta da, Sabri iyileşince, Sabri-Elano(Pino) sağ kanadı olacak. Hiç de hafife alınmaması gereken bir sağ kanat bence. Brezilya milli takımının sağ kanadı bizde, farkında mısınız?

Orta saha ise, yine diğer bölgelere bakacak olursak en zayıf halkamız. Yine de yeni transferlerle bir nebze olsun kalitesi arttı. Cana-Ayhan-Misimovic hiç de kötü bir orta saha değil bence.

Bu kadroyla Rijkaard iş yapacaktır.

kapayalım şu konuyu ceza alacağım yönetim midemi bulandırıyor
Prekazi: "Transferi Adnan Sezgin engelledi" CNNTurk.com

Prekazi: "Transferi Adnan Sezgin engelledi"

Partizan'da oynayan Branislav Jovanovic'i Galatasaray'a getiren sarı-kırmzılı kulübün unutulmaz yıldızı Cevat Prekazi, transferi Adnan Sezgin'in engellediğini iddia etti.

Galatasaray'a Partizan'da forma giyen Jovanovic'i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul'a gelen Prekazi, transferin gerçekleşmemesi üzerine sert eleştirilerde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz isimlerinden Prekazi, transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz'le Gündem" programına açıklamalarda bulunan Prezaki, "Jovanovic'te Rijkaard'ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray'a önerdim. Jovanovic ile ilgili üç tane cd'yi de Galatasaray'a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti" dedi.

Başkan Adnan Polat'ın isteği üzerine Türkiye'ye geldiğini söyleyen Prekazi, sportif direktör Sezgin'i sert şekilde eleştirdi:

"Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul'a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak 'gelin', ardından Adnan Sezgin ise 'gelmeyin' dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik.

"Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direkt olmadığı için yaptırmadı."

Menajer olmadığını hatırlatan Prekazi, "bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" dedi.

eski klubunu bilmiyormuyduk?

yok orda oynayan adamla isimiz olmaz diyemeyecek kadar kifayetsizmi bu yonetim?

ne demk turkiyey getirmek

dalgami geciyorsunuz?

biraz duzgun analiz yapin lutfen?

kim gelir be kalkip ucaga atlayip cagirilmadigi yere

Partizan, Avrupa'da kısmen tanınan ve kabul üstü bir takım. Genellikle de Avrupa ligi veya Şampiyonlar ligi'nde oynarlar. Futbol dünyasına da şu ana kadar bir çok kez önemli yetenek sunmuşlardır.

Türkiye'ye getirdi, dalga geçti, almadı, gönderdiler, yazıklar olsun gibi konulara yorum yapmıyorum. Çünkü Prekazi bunları Radyospor'a Canlı olarak bağlanıp mı söyledi bilmiyorum. Eğer öyleyse durum dediğiniz gibi "kötü".

Arkadaslar ben Adnan Polat'in prekazi'ye Belgrad'da "gel Istanbul'a Jovanic'i yanina al getir konusalim" deyip Adami ve cocugu Istanbullara kadar getirip daha sonra prekazi'den kacmasina ihtimal veremiyorum. Adnan Polat gibi holding sahibi bir insanin bu kadar sorumsuzca bir is yapacagina ihtimal vereniniz var mi gercekten? Lutfen mantikli bakin olaya biraz. Prekazi muhtemelen kendi kendine birseyler dusunup almis cocugu getirmis. Eleman hala 80'li yillarda yasiyor. Hani zamaninda yugoslavya'da yetenekli bulduklari super sol ayakli gencleri uc buyuklere getirdikleri gibi.

Hem ne ayibindan bahsediliyor hala anlamis degilim. Galatasaray her onune gelene ayip olmasin diye kadroya futbolcu mu alacak? Geciniz...

Bırak allahaşkına adamı niye çağırdık "o zaman

Partizan'da oynayan Branislav Jovanovic'i Galatasaray'a getiren sarı-kırmzılı kulübün unutulmaz yıldızı Cevat Prekazi, transferi Adnan Sezgin'in engellediğini iddia etti.

Galatasaray'a Partizan'da forma giyen Jovanovic'i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul'a gelen Prekazi, transferin gerçekleşmemesi üzerine sert eleştirilerde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz isimlerinden Prekazi, transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz'le Gündem" programına açıklamalarda bulunan Prezaki, "Jovanovic'te Rijkaard'ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray'a önerdim. Jovanovic ile ilgili üç tane cd'yi de Galatasaray'a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti" dedi.

Başkan Adnan Polat'ın isteği üzerine Türkiye'ye geldiğini söyleyen Prekazi, sportif direktör Sezgin'i sert şekilde eleştirdi:

"Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul'a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak 'gelin', ardından Adnan Sezgin ise 'gelmeyin' dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik.

"Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direkt olmadığı için yaptırmadı."

Menajer olmadığını hatırlatan Prekazi, "bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" dedi.

sadece ayıp prekazi ye mi edildi ? ben prekazi den çok branislav a üzülüyorum Galatasaray seni istesin İstanbul'a in kafanda hayallerle. sonra anlaşma yok geri dön red belgrad ile anlaş . böyle bişe yok

hakkaten terbiyesizlik yaw..adnan sezgin senin .......... :D :D

biz alsinmi diyoruz?

bilmiyomuydun adamin hangi takimda oynadigini?

cok mu zor , hayir ilgilenmiyoruz demek

prekazi salakmi?

ne diyecek adam yahu:)

yada seneye bakariz desen

ne yapacak adam turkiyeye mi ucacak cocugu yanina alip

sen gec asill

dun milliyet yalanciydi

bugun prekazi:)

Ullan yazık be.Manisa kadar yoksunuz.Adamlar Makukulayı almış.Yazık lan.Defolun o koltuktan.

Galatasarayın değerleriyle dalga geçiyorlar...Bütün sevdiğimiz eski oyuncuları küstürdüler.Böyle terbiyesizlik seviyesizlik olmaz.

YÖNETİM ACİLEN İSTİFA.TAKIMINA CAMİASINA FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKAN BİR BAŞKAN İSTİYORUZ !!!

kapatın konuyu transfer filan olmaz

manisa bile bombayı patlattı :D

soruyorum iste

ama cevap veren yok

Bu haber doğru olsun olmasın, herhangi başka bir haber olur, gün gelir başka haber olur.

Milliyet'e inanan kişiyle her konuda tartışırım.

Bak bu haber doğrudur değildir tartışması değil.

Milliyet mevzusu bu.

ne bitmez çilemiz varmış bu kezde 24.00 mı oldu :D

Renktaşlar LİGTV DE Aziz Üstel ve Abdürrahim Albayrak var duyurulur...

Adam 25 yaşında Partizanın yedeği iken Barcelonaya 50 milyona giderse Yüzyılın patlamasını yapmış olur.

Ne olursa olsun Cevad Prekaziye saygısızlık yapıldı.YÖNETİM İSTİFA !!!

Ben anlamıyorum Guti gelirken adamlar neler yaptı. Sayıyorum ilk aklıma gelenleri jubileleri bile yok yazıktır...

Hakan Sükür ( Tüm rekorları Kırmıs Türkiyenin sayılı yıldızlarından birisi hala yerine adam koyamıyoruz )

Tanju Çolak ( Sevin yada sevmeyin büyük golcü Altın ve gümüş ayakkabı alan tek Türk futbolcusu )

Hasan Saş ( Hüngür hüngür ağlayacak kadar şampiyonluk için uğrasan bir adam )

Hakan Ünsal

Bülent Korkmaz ( Tüm hayatını Galatasaray'da gecirmis kaptanımız. UEFA Finalinde kolunu vucuduna bantlayıp oynayan adam )

Arif Erdem Bundan tam emin deilim

Prekazi (Monaco fatihi frikik ustası )

Popescu Gittikten sonra atıstılar bunlada

Hepmi bu adamalr kötü hepsi sezginle kavgalı anlamak zor.

ulan dün misimoviç insua geldi yönetime iltifat edenler bile vardı şimdi yine isyan bune be!

biz alsinmi diyoruz?

bilmiyomuydun adamin hangi takimda oynadigini?

cok mu zor , hayir ilgilenmiyoruz demek

prekazi salakmi?

ne diyecek adam yahu:)

yada seneye bakariz desen

ne yapacak adam turkiyeye mi ucacak cocugu yanina alip

sen gec asill

dun milliyet yalanciydi

bugun prekazi:)

Prekazi'nin ciddi ciddi istanbul'a gelecegini tahmin bile edemiyorlardi belki de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt