Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Bugün Radyospor'a bağlandı Prekazi; adam resmen küsmüş yönetime. Çağırmışlar

adamı İstanbul'a ondan sonra ne arayıp, ne sormuşlar. 'Bir daha benden yardım

isterlerse, yardım etmeyeceğim' dedi.

Büyük ayıp vallah! YAZIKLAR OLSUN

öyle diyorsun da futbolcuda da hiç iş yok demek..25 yaşında partizanın yedeği..prekazi çok abarttı ladesmadan 3 gömlek üstün olsa partizan niye bonservisini eline versin..biraz mantıklı konuşun..eminim prekazi çok ısrar etmiştir getirmek için..

ladesmayı geçtim sarpın yarım gömlek üstü olsa bile rıjkaard alırdı 6+2+2'ye..duygusallık olmaz bu işlerde..

Yalniz bu Jovanovic 1-2 sene sonra Barcelona'ya 50 milyon euro'ya transfer olursa ne yapar yonetim ? :)

umarım şöyle bişi olmaz-- adnan sezgin çıkıpta guiza galatasarayda felan demez umarım .bide diyomuş en ucuzu bunu kopartabildim felan

adnan polat yarın diyomuş işte ezeli rakibimize misilleme yaptık çalım felan:D:D

guiza bizde iyi oynar bence:D bu saatten sonra 1 forvet olucaksa guizata razıyım:D

öyle diyorsun da futbolcuda da hiç iş yok demek..25 yaşında partizanın yedeği..prekazi çok abarttı ladesmadan 3 gömlek üstün olsa partizan niye bonservisini eline versin..biraz mantıklı konuşun..eminim prekazi çok ısrar etmiştir getirmek için..

ladesmayı geçtim sarpın yarım gömlek üstü olsa bile rıjkaard alırdı 6+2+2'ye..duygusallık olmaz bu işlerde..

olay almak almamak degilki

bu admain nerde oynadigi ne yaptigini bilmiyormu yonetim

istemiyorum dersin biter

salakmi prekazi?

O zaman İstanbul'a çağırmasalarmış renkdaş..

Ben dinledim. Sabahta yazmıstım gene özet geçim. Adnan Polatta cd leri vermiş izlemisler begenmisler. Sonra tamam alıyoruz demisler Jovanoviç te klubunden alacaklarına karsılık bonservisinimi ne almış yada gitmek için alacaklarından vazgeçmiş öyle birşey. Gelin demisler atlamıs gelmis bunlar otele gitmisler. Arayan soran olmamıs. Sonra anlasılmıski Adnan Sezgin benim bundan haberim yok ben demedim size gelin diye demiş olmaz almıyoruz demiş. Jovanoviç takımsız kalıomus az kaldı zorla takım bulmuslar Prekazide bana güvendiler rezil oldum diyo. Prekaziye sen gene de oyuncu bak demisler bide piskince oda ne bakacam rezil olmayamı dedi.

Yani başkandan çok baskan Sezgin veto koymuş.

o zaman çağırmasaydın istanbula bu arada serdar burak kardeş burda mı?

Ledesma'dan 5 gömlek üstün arkadaşın yeni kulubü Belgrad.

1 kalp kırmak, 1000 kere Kâbe yıkmaktan daha beterdir. Gerisini siz düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt