- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.
Ofansif o
sezer öztürk çift yönlümü ofansif değil mi
Ofansif o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezer öztürk çift yönlümü ofansif değil mi
Bugün Radyospor'a bağlandı Prekazi; adam resmen küsmüş yönetime. Çağırmışlar
adamı İstanbul'a ondan sonra ne arayıp, ne sormuşlar. 'Bir daha benden yardım
isterlerse, yardım etmeyeceğim' dedi.
Büyük ayıp vallah! YAZIKLAR OLSUN
Prekazi bizde oynamış efsane futbolculardandır. Ona yapılanları anlayışla mı karşılıyorsun?
Yeni yeni adetler ediniyorsunuz. BAM nedir yahu ?![]()
umarım şöyle bişi olmaz-- adnan sezgin çıkıpta guiza galatasarayda felan demez umarım .bide diyomuş en ucuzu bunu kopartabildim felan
adnan polat yarın diyomuş işte ezeli rakibimize misilleme yaptık çalım felan![]()
öyle diyorsun da futbolcuda da hiç iş yok demek..25 yaşında partizanın yedeği..prekazi çok abarttı ladesmadan 3 gömlek üstün olsa partizan niye bonservisini eline versin..biraz mantıklı konuşun..eminim prekazi çok ısrar etmiştir getirmek için..
ladesmayı geçtim sarpın yarım gömlek üstü olsa bile rıjkaard alırdı 6+2+2'ye..duygusallık olmaz bu işlerde..
Yalniz bu Jovanovic 1-2 sene sonra Barcelona'ya 50 milyon euro'ya transfer olursa ne yapar yonetim ?![]()
annan veya branislav gelirse şaşırmayın
11'de Ledesma açıklanırsa ne diyeceksin?
öyle diyorsun da futbolcuda da hiç iş yok demek..25 yaşında partizanın yedeği..prekazi çok abarttı ladesmadan 3 gömlek üstün olsa partizan niye bonservisini eline versin..biraz mantıklı konuşun..eminim prekazi çok ısrar etmiştir getirmek için..
ladesmayı geçtim sarpın yarım gömlek üstü olsa bile rıjkaard alırdı 6+2+2'ye..duygusallık olmaz bu işlerde..
dinledinmi?
Yeni yeni adetler ediniyorsunuz. BAM nedir yahu ?![]()
olay almak almamak degilki
bu admain nerde oynadigi ne yaptigini bilmiyormu yonetim
istemiyorum dersin biter
salakmi prekazi?
Gelip elini öpeceğim,Eğer açıklanmazsa sen ne yapacaksın !
O zaman İstanbul'a çağırmasalarmış renkdaş..