Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.820
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.
elano gitseydi yapılacaktı bence çift yönlü ortasaha
elano gitseydi yapılacaktı bence çift yönlü ortasaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet bu emana ya mi laf ediyor anlamadim 1 haftadan beri yok gelmesin yok isimize yaramaz yarim satten beri seyrediyorum adami herif boga gibi hemen hemen her topta var orta sahada,garip neden begenmedi acaba bazi arkadaslar
bu takımın öncelikli hedefi bir 10 numara ve 2 yönlü ortasaha oyuncusu ve barosa alternatf forvet değilmydi haaa evet işte ozaman hala şans var niye mi solbek hakan baltanın durumundan çağalrın sakatlığından gerekçe olarak alındı ve10 numarada geldi ama asıl hedef bir ortasaha oyuncusuydu bu önemliydi emana için çok uğraşılmış altrenatfleri düşünülmüştü ortasaha olur ki baros forvette tek kaldı malum mehmet batdal da sakat forvet içinde hala şans var hala
Ne zamanın haberi bu![]()
f5leyin arkadaşlar belki biri gelir Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - www.galatasaray.org

:allaalla6vr:Annan da yolda!
Misimovic ve Insua'yı renklerine bağlayan Galatasaray'da şimdi de Anthony Annan'ın uçaktan inmesi bekleniyor!.. Rosenborg'la 3 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşmak üzere olan Galatasaray, transferin biteceği bu gece yarısına kadar Ganalı ön liberoyu İstanbul'a getirecek. Rosenborg'la 3 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşmak üzere olan Galatasaray, transferin biteceği bu gece yarısına kadar Ganalı ön liberoyu İstanbul'a getirecek Ganalı ön libero daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'la anlaşmaya vardıklarını son sözün ise Rosenborg tarafından söyleneceğini açıklamıştı.
Annan da yolda!
sanmam doğrudur belki
Bende cok begendim,ilac olurdu
M.Sarp'ı tanıyorsam Misimoviç'ten önde oynar
Bende cok begendim,ilac olurdu
[/url][/IMG]![]()