Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya burda bir kac saat once Marco mi Branislav mi diye isyan ediyorduk, simdi ise Insua, Misimovic ile Baptista deniliyor.

Nobet mi tutuyorum hala ben, yoksa uykuya mi daldim yoksa, evet uykuya dalmis olmaliyim, ruya demi lan bu? Oyle olmali, evet ruya goruyorum.

Uyandigimda cok pis Sezgine saydiracagim.

Ne tarihi? En iyi ihtimal ligi ve kupayı alacağız. Buna da tarih yazmak denmez heralde Galatasaray için. Misimovic harika bir adam, Insua geliyor. Bir transferden dha söz ediliyor. Bunlar harika ve heyecan verici fakat herşey toz pembe değiil. Çok geç kalındı. Avrupadan elendik. Ligde 2 mağlubiyet aldık. Yönetime olan öfkemiz dinmemeli.

yönetim ekstra birşey yapmadı.bugün tüpcü bile gutiyi -q7yi aldı.son görevini yapıp gitsin bi zahmet yönetim...

Bir yöneticiden bilgi aldım :)

"TK5244" bunu aklınızda tutun .(Bu bir oyuncunun gelişi )

Birtane daha futbolcu geliyor bu yukarda verdiğim kodun dışında onuda şifreli olarak veriyorum " Kelepir" bunu bir site başlık atmıştı bu oyuncu için.

Hadi çözün bakalım :)

Bilgiler gerçektir sallama değil .

bu galatasaray yönetim

hamile kadına erken doğum yaptırır :)

kalp krizinden ölüme sebebiyet verir:)

şeytana pabucunu tersten giydirir:) galatasaray yönetimi varsa boşuna şeytanın sizin peşinizde koşturmasına gerek yoktur :)emaneti ehil ellerdedir:)

adnanlar varken ıkınanlardan olmamak elde değildir:)

kabızlık nedeninin önde gelen sebepleridir:)

gündüz gözü ile iş yapmazlar illa gecenin bir yarısı bizi balkonda ramazan davulcusu yaparlar davul yerine bizi bağırtırlar:)

geceni kör karanlığında gece bekçileri bizim evlerin ışıkları sayesinde ha işte bunlar galatasary taraftarı der mahalle emin ellerde derler:)

hırsızlar bize hayır dua etmezler:)

sokak lambalarına hiç gerek yok bizim evin ışıkları mahalleye yeter :)

ufuk

sabri neil servet insua

barış

misi baptista

pino baroş arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt