Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

az once ntvspor altyazisinda bir ispanyol gazetesinin Galatasarayin, Kameni ve Insua ile anlastigini one surdu. ki Insua transferi dogru cikti diye Kameni haberi de dogru olabilir gibi geliyor... evet bir kaleci problemimiz cozulur bu transfer ile ama Ufuk da is var diyorum bir iki sezon a lazim ama bunu bizler kaldirabilecekmiyiz ?

Simdi klasik soruyu soruyorum. Misimovic, ve insua tribunlere nasil cagirilacak?

Yahu Adnan şu adamları karpaty maçı öncesi getir bakalım keyfimize içimiz bi buruk şimdi

resmi sitenin adminine kolay gelsin artik nasil yapacaksa 3 transferi birden bi resime sigdirmaya

ftw1905

GalatasaraySK hala tweet girdiğine göre ya Romalı kavruk arkadaş geliyor ya da resmi açıklamalar yapılacak :)

ftw1905

GalatasaraySK hala tweet girdiğine göre ya Romalı kavruk arkadaş geliyor ya da resmi açıklamalar yapılacak :)

Siyah minibüs'de servis atıp hava alanına geri dönüyor heralde.Mert de, kafayı çıkarıp bağırmaya başlar yakında.

fenerin orta sahası cok mu iyi?christian,topuz,özer,selcuk,dia,,,biraz stoch biraz da emre

ortasaha derken sadece ortasını kastettim.

Emre-Cristian-Alex : Necip-Ernst-Guti : Colman-Ceyhun-Selçuk : Misimovic-Cana-????(Ayhan-Barış-Sarp)

Mücadele ve top kullanma konularının ikisinde de gerideyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt