Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Annan mi, Baptista mi? Hangisi faydali olur sistemimize beyler? Ben Baptista gelse bile Annan'in alinmasini da istiyorum.

bak güzel kardeşim. endişelerini anlıyorum ama şöyle düşün.

Baros her maç sarı yemeye aday futbolcu, Barosun cezası çok olur. ufak tefek sakatlıklarıda olacak. o zaman forvet kim oynayacak?

Baptista.

Baptista nerde oynar? HER yerde.

orjini zaten ön liberp bu adamın. yetenek desen annan'ın 1892 katı. defansifte oynar ofansifte. tam bir joker adam. Rijkaard'da bu yüzden istiyor. Baros'un yedeği yok. Baptista herkesin yedeği olacak. Elano'nun Baros'un. yedek derken jokerlikten bahseidyorum. ilk 11'in değişilmezi olacak tabi ki.

Annan mi, Baptista mi? Hangisi faydali olur sistemimize beyler? Ben Baptista gelse bile Annan'in alinmasini da istiyorum.

Kesinlikle baptista tam aranan adam şuanda bence.. hem güçlü, hem de adam fc, amc, mc, dmc her yerde oynuyo.. herkesi yedekler.. Kaldıki takımdaki 10 yıldızdan biri olacağından şımarmasıda zor.. iidir yani ;)

İnsua nasıl adamdır bilen biri söyleyebilirmi. Bindirme yaparmı atağa çıkarmı ?

Ortasahadaki bütün hücum gücünü 1 futbolcuya yükleyemeyiz.Emana, Baptista, Ibricic gibi bir adam lazım.Misimovic markaj altında kalırsa kötü olur bizim için.

2 tane ofansıf orta sahayla oynayalm diıyorsun yani?Günümüz futbolunda pek kalmadı adam adama markaj zaten misimoviç e markaj verırsen o adam her turlu yapacagını yapar rakıp eksık oynar :)

Aslına bakarsak yönetim köşeye sıkıştığı için transfer yapıyor gibi. Örneğin Misimovic dünden gelmeye razıydı zaten. Ama son gün geldi adam. Başkan baktıki taraftar artık kriz yok, ekonomik olarak çok iyiz vs. gibi zırvalıkları yemiyor. Mecburen transfer yapmak zorunda kaldılar. Kendileride aslında farkındalar, koltukları ciddi şekilde sallanıyor çünkü.

1905!

dedigin cok dogru, bu nedenle icimde bir ses acaba gerektiginden veya mantikli olmasindan daha cok bir para mi odedik? ki Taraftar ayaklandiginda kim olursa olsun o baskanlik koltugunda oturmasi imkansiz duruma gelir.

neyse gunu kurtardilar gerisi takima kaldi.

bak güzel kardeşim. endişelerini anlıyorum ama şöyle düşün.

Baros her maç sarı yemeye aday futbolcu, Barosun cezası çok olur. ufak tefek sakatlıklarıda olacak. o zaman forvet kim oynayacak?

Baptista.

Baptista nerde oynar? HER yerde.

orjini zaten ön liberp bu adamın. yetenek desen annan'ın 1892 katı. defansifte oynar ofansifte. tam bir oker adam. Rijkaard'da bu yüzden istiyor. Baros'un yedeği yok. Baptista herkesin yedeği olacak. Elano'nun Baros'un. yedek derken jokerlikten bahseidyorum. ilk 11'in değişilmezi olacak tabi ki.

Aynı andan aynı şeyi yazmışız :)

Kaleci istemiyorum ufuk un arkasında durma vaktidir.Orta sahada hem defansif hemde ofansta iş yapacak adama ihtiyacımız var.

4 sene sonra Insua´yi nihayet Galatasaray´a gelmeye ikna ettik :D En azindan bir Insua sevdasi icimizde ukte olarak kalmadi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt