Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kadar ruhsuz oynayan Hakan Balta yı ilk 11 e koyanlara hayret ediyorum o adamın performansı yuzunden geldi İnsua .

Bana göre söyle olmalı ilk 11:

...........ufuk..........

sabri.....neill.....servet....caglar

.......cana elano

pino.......misimovic.....arda

...........baros

Elano nun orta sahada defansif görevi ayhan dan daha iyi yapacagından eminim şu anki kadroya göre orda oynayacak tek adamımız elano.Ha ağır deplasmanlarda pino yedek bekler elano sag acıga gecer onun yerine daha defansif olan sarp oynar.

Elano yu yazdığın yer kadro yapısı itibariyle en yüksek tempo gerektiren bir mevki...Ve Elano nun en büyük zaafı tempolu bir oyuncu olmaması,buna Brezilya milli takımındaki performansı da dahil.Benim bildiğim,hiç bir zaman yüksek tempolu bir oyuncu olmadığı...

en mantıklı transfer kazım ile annan olur bence.kelepçelere takılmayın,taktıran düşünsün:D

kazımı hem sağda hemde forvet olarak kullanabiliriz.servet ile gökhana ne yaptığını biliyoruz.ayrıca ayhan bjkden ilk geldiğinde nasıldı hatırlamak lazım.

Saglam bi Pino sag kanatta harikalar yaratır.Ancak düzenli olarak sakatlanmadan oynarsa , oyüzden insua yedek bekleyebilir .

İnsua Hakan balta'nın mevkisinde renkdaşım. pino ile nasıl bir korelasyon kurdun ki şimdi :)

Elano takılsın yabancı sınırlamasına ama insua oynasın yav koskoca liverpooldan gelmiş oynatmazsak ayıp :)

Baptista ilaç olur bu takıma ilaaç..

Ayrıca yabancı sınırlamasının saha içinde 7ye çıkacağı falan söyleniyor sanki. Yanlış mıyım? Değişebilir mi bu?

Ayrıca transfer sezonu bittikten sonra Cana türk pasaportu alabilir mi?

Elano yu yazdığın yer kadro yapısı itibariyle en yüksek tempo gerektiren bir mevki...Ve Elano nun en büyük zaafı tempolu bir oyuncu olmaması,buna Brezilya milli takımındaki performansı da dahil.Benim bildiğim,hiç bir zaman yüksek tempolu bir oyuncu olmadığı...

Elano geçen sezon bir çok maçda en çok koşan adam dı.Bence tam bir görev adamı Barış da kosuyor ancak nereye kostugunu kendide bilmiyor.Elano o bölgenin sorumlulugunu alır ve o bölgeye kalite getirir.

Kazım tam aradığımız diyen kim yahu :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt