Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaynağını dan diye söylese ne anlamı kalır? insua ve misimovicin geliş saatlerini bildi adam daha ne.

Hocam ben saat 23'ten beri girmiyorum.Sadece Ntvspor İnsua ve Misimoviç bitti dedi,onu biliyorum bir.Baptista,uçak geliş gidiş saatleri hiçbirşey bilmiyorum.O yüzden soruyorum ya ne olduğunu,anlatabilir misin ? :)

Elano geçen sezon bir çok maçda en çok koşan adam dı.Bence tam bir görev adamı Barış da kosuyor ancak nereye kostugunu kendide bilmiyor.Elano o bölgenin sorumlulugunu alır ve o bölgeye kalite getirir.

ya aslında elano'nun en çok parlayacağı yer sağ iç. ama bizde öyle sistem yok. elano 4-3-3'te zaten hiç bir varlık gösteremez. çabalar ama yetmez. Ama Allah'tan sistem değiştirdik zoraki bu sene. 4-2-3-1 oynayacağız ve bu sistemde elano sağda gayet sırıtmadan oynar. teknik kapasitesi yüksek olduğundan misi ile paslaşır, kanattan barosu kaçırır hatta adrese teslim orta açar. zaten rijkaard'da böyle düşündüğü için satılmasını önlemeye çalıştı. kendisi elano kalsın istiyordu.

İnsua Hakan balta'nın mevkisinde renkdaşım. pino ile nasıl bir korelasyon kurdun ki şimdi :)

Elano takılsın yabancı sınırlamasına ama insua oynasın yav koskoca liverpooldan gelmiş oynatmazsak ayıp :)

İnsua nın sol bek oldugunu biliyorum ancak yabancı sınırlamasını ne yapacagız? Baros umu kesecez takımdan?Ayrıca nerden geldıgı onemlı degıl gecen sene Jo da geldi City den ne oldu? İnsua yı begenirim orası ayrı tabi.

misimovicistanbulda8039.jpg

Adam karizma beyler. :cool:

Sağ kanatta Kazım oynayacağına Serdar Özkan veya Aydın oynasın, ileride Baros'a alternatif de Kazım olacağına Batdal veya Anıl falan olsun, ya da başkasını alsınlar...

Orta sahaya tas gibi bir Turk alinirsa Insua sol bekte sorunsuz oynar. Mesela Inler veya Hamit gelse mikemmel olurdu :)

Hocam ben saat 23'ten beri girmiyorum.Sadece Ntvspor İnsua ve Misimoviç bitti dedi,onu biliyorum bir.Baptista,uçak geliş gidiş saatleri hiçbirşey bilmiyorum.O yüzden soruyorum ya ne olduğunu,anlatabilir misin ? :)

yeni duyumculardan falan sandık :) 1.30'da misimovic geliyor uçakla dedi. dan diye indi misi. İnsua ile anlaştık dedi yine aynı şahıs. 1 saat önce insua'da istanbulda. şimdide son dakika gelişmesi olarak baptistayla anlaştığımızı söylüyor. iki tahminini 0 hatayla bildiği için baptista transferine inandık yani. inanmamak için hiçbir sebep yok :) umut fakirin ekmeği :)

Sağ kanatta Kazım oynayacağına Serdar Özkan veya Aydın oynasın, ileride Baros'a alternatif de Kazım olacağına Batdal veya Anıl falan olsun, ya da başkasını alsınlar...

ne aydın ne serdar bizim takımda yedek bile olamaz...ikisi yarım kazım etmez.gelmesine neden karşısınız anlamadım.zamanında baliç i bile tribünlere çağırdık onun için geçin bu işleri.

yeni duyumculardan falan sandık :) 1.30'da misimovic geliyor uçakla dedi. dan diye indi misi. İnsua ile anlaştık dedi yine aynı şahıs. 1 saat önce insua'da istanbulda. şimdide son dakika gelişmesi olarak baptistayla anlaştığımızı söylüyor. iki tahminini 0 hatayla bildiği için baptista transferine inandık yani. inanmamak için hiçbir sebep yok :) umut fakirin ekmeği :)

Bende inandım o halde.:)

ne aydın ne serdar bizim takımda yedek bile olamaz...ikisi yarım kazım etmez.gelmesine neden karşısınız anlamadım.zamanında baliç i bile tribünlere çağırdık onun için geçin bu işleri.

Dünyanın en iyi insanı olsa ve en ufak bir terbiyesizliğini, saygısızlığını görmemiş olsam da sadece futbolundan dolayı bile olsa istemiyorum. Beğenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt