Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geldi, geldi. Hatta yanında da bizim tercüman Mert vardı. Buyur bak;

misimovicistanbulda8039.jpg

Eyvallah,keyfim yerine geldi sonunda. =)

insua ve misimoviç İstanbul'a geldi . yeni mi uyandın aga :)

Yok,geldiğini okumuştum da fotoğrafını görmeden inanamamıştım . :)

Rijkaard da Rijkaard'ligini yapti. Son basin toplantisinda soylediklerinin buyuk etkisi oldu. Boyle yapin iste. Takimdan ayrildiktan sonra degil, takimi yonetirken problemleri acik sekilde soyleyin. Transfer yapilmasinda bunun da buyu etken oldugunu dusunuyorum. Simdi, yonetim kizmistir da Rijkaard'a belki de.

Wolfsburg ve milli takımdan arkadaşı Edin Dzeko, bir röportajında Misimovic ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Misimovic ile uzun süredir birlikte oynuyor ve birbirimizi iyi tanıyoruz. O muhteşem tekniğe sahip ve bir o kadar da zeki bir futbolcu. Her forvet, arkasında onun gibi bir desteğe ihtiyaç duyar. Misimovic aynı zamanda harika bir pasör. Bir koşu yaptığınızda, o mutlaka sizi görmeyi başarır.

2010-2011 gol kralı Milan Baros
İnşallah.

Liverpool'lular cildirdi. Birisi Insua satildiysa cocugumu keserim demis :)

31018594.jpg

Anlamadim.

6--2-2 yada 7+3

ne fark eder

öyle yada böyle, sen ne kadar utaniyorsan utan Arda dan baska etkili Türk oyuncumuz yok oynatilacak.

Yahu şuanki durumu düşünerek bu yorumları nasıl yapabiliyorsun anlamıyorum.Düşünsene maça çıkıyoruz hepsi yabancı sadece 4 ü yerli bence cok kotü.Biraz bunları düşünün.İnteri görüyoruz işte 1 tane italyanı yok .Galatasaray böyle olsa isterse bütün kupaları toplasın hersene ben mutlu olmam çünkü bu bir türk takımı hatırlatırım...

Forvete de adam alınırmı dersiniz orta sahadan sonra

Yahu şuanki durumu düşünerek bu yorumları nasıl yapabiliyorsun anlamıyorum.Düşünsene maça çıkıyoruz hepsi yabancı sadece 4 ü yerli bence cok kotü.Biraz bunları düşünün.İnteri görüyoruz işte 1 tane italyanı yok .Galatasaray böyle olsa isterse bütün kupaları toplasın hersene ben mutlu olmam çünkü bu bir türk takımı hatırlatırım...

Sarp-Baris-Baltayi oynatip Karpatiye, Tromsoya elenmektense tüm kadro yabancilardan kurulu olsun.

Hazır olun bombaya!

Metehan isimli üye tercüman Mert miş aldığım duyumlara göre!.Tabi bu yoğunlukta foruma girememiştir.

Kaynak:Tam üstünde oturuyorum.

Ne alaka. Biz kulup takimiyiz. Avrupa'da basari yakalarsak Turk takimi yakaladi diyecekler. Nasil ki, her kes Italyan takimi CL'yi aldi diyor. Galatasaray'in cikarlari su an yabanci sinirlanamasinin artmasini gerktiriyor. Neden mi, kaliteli Turk yok? Cunki, degismemesini istedigin yabanci sinirlamasi yuzunden biraz kendini gosteren Turk futbolcu icin pazarligi 10 milyondan aciyorlar. Halbuki, normal fiyati 2, bilemedin 3 milyonu gecmez bu oyuncularin. Cogu 1 milyon bile degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt