Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kiralık oyuncularda satın alma opsiyonunu alamıyoruz ama inş bunu almışlardır.

günaydın renkdaşlar transferlerimiz hayırlı olsun..baptistayı beklediğinizi yazmışsınız kaynak doğrumudur? ayrıca kameninin de geleceği yazılıyor ne düşünüyorsunuz ?

------------------Ufuk-----------------

Sabri-------Neill--------Servet-----İnsua

-------------------Cana----------------

---------Elano--------------------------

-------------------Misimoviç------------

Pino--------------------------------Arda

---------------Baros--------------------

Böyle olurmu diye düşündüm ama yabancı sınırlaması olacağından Elano yerine Mustafa ya da Barış koyup elanoyu yedeğe çekebilir ya da pino ve elanoyu yedeğe çekip arda sağda kewell solda oynata bilir.Bir alternatif daha var.Pino ya da elano sağ kanatta kullanılıp barış ya da sarp cananın yanına gelir ama bence o alternatifte pino sağda olmalı etkili olma açısnıdan..

Perşembe günü akşam 11:00 de başkan Adnan Polat ntvspor %100 e katılıyormuş.

Böyle olurmu diye düşündüm ama yabancı sınırlaması olacağından Elano yerine Mustafa ya da Barış koyup elanoyu yedeğe çekebilir ya da pino ve elanoyu yedeğe çekip arda sağda kewell solda oynata bilir.Bir alternatif daha var.Pino ya da elano sağ kanatta kullanılıp barış ya da sarp cananın yanına gelir ama bence o alternatifte pino sağda olmalı etkili olma açısnıdan..

Bence o yazdığım kadroda elanonun esas mevkiisi orasıdır cananın önündeki pozisyondur.Bence rijkaardda bunu düşünebilir fakat yine sınırlamaya takılıyoruz işte.Bu durumda aydınıda sağ kanatta görmeye hazırlıklı olun derim...Çok rotasyonlu bir kadromuz olacak...

Günaydın Futbolcularımız gelmiş. Camiamıza Hayırlı olsun. Nihayet ya o kadar bekledik kupadan elendik ama bence 2 isimde çok iyi oldu. Hele hele insuada opsiyon varsa mütiş.Cana yanlız kaldı ama olsun Elano artık biseyler yapar heralde orda.

sol bek alındıktan sonra ufuk için inanılmaz bi şans doğdu artık..ya bu şansı değerlendirip hem galatasaraya senelerce hemde milli takıma hizmet edecek yada aykut gibi salladığımız bi adam olacak..seçim onda ya çok çalışır yada kaybolup gider ki çalışırsa onda potansiyel olduğu konusunda çoğumuz hem fikiriz..

birde 4-3-3 te defansif kanatların önemini biliyoruz,sistemi işletmesi açısından insua transferi rijkaard içinde şahane oldu,yönetim o konuda topu rijkaarda attı desek boş konuşmamış oluruz..

ama maalesef kontenjan yüzünden orta sahamızın ortası biraz gevşek..az önce ayhan dedim ama misimoviçin arkasında her ne kadar beğenmesemde toplayıcı olarak barış daha uygun..ah ulen biraz da kafası çalışıp pas yapabilse..

Rıdvan Dilmen : Şimdi Güntekin GALATASARAY ın alacağı oyuncunun adı neydi ?

G.O : MİSİMOVİÇ hocam

R.D : Ben başkanla konuştum birinci ağazdan bu oyuncudan vazgeçmişler çok pahalı gelmiş vazgeçtik dedi başkan.

Nolduuuuu :D

sol bek alındıktan sonra ufuk için inanılmaz bi şans doğdu artık..ya bu şansı değerlendirip hem galatasaraya senelerce hemde milli takıma hizmet edecek yada aykut gibi salladığımız bi adam olacak..seçim onda ya çok çalışır yada kaybolup gider ki çalışırsa onda potansiyel olduğu konusunda çoğumuz hem fikiriz..

birde 4-3-3 te defansif kanatların önemini biliyoruz,sistemi işletmesi açısından insua transferi rijkaard içinde şahane oldu,yönetim o konuda topu rijkaarda attı desek boş konuşmamış oluruz..

ama maalesef kontenjan yüzünden orta sahamızın ortası biraz gevşek..az önce ayhan dedim ama misimoviçin arkasında her ne kadar beğenmesemde toplayıcı olarak barış daha uygun..ah ulen biraz da kafası çalışıp pas yapabilse..

ufuk için kesinlikle aynı fikirdeyim . çok klişe olacak ama taraftarlara çok iş düşüyor . evet ufuk çalışacak , özveri gösterecek ama bizler de ona sağlam bir kredi açmalıyız. hatalı gol yesin , maç kaybettirsin , hatta derbi kaybettirse bile leo franco gibi , biz yine destek olmaya devam etmeliyiz ufuk'a.

Eğer ufuk'u kazanabilirsek , taraftar olarak kendi transferimizi kendimiz yapmış oluruz. yıllarca başımız ağrımaz kale konusunda.

rıdvan amca bu iki oyuncu için ne diyecek acaba.:lol: :coffee:

--------------Ufuk---------------

Sabri----Servet----Neill------Insua

----------Yasin-----Cana----------

Pino---------Misimovic--------Arda

---------------Baros--------------

ufuk için kesinlikle aynı fikirdeyim . çok klişe olacak ama taraftarlara çok iş düşüyor . evet ufuk çalışacak , özveri gösterecek ama bizler de ona sağlam bir kredi açmalıyız. hatalı gol yesin , maç kaybettirsin , hatta derbi kaybettirse bile leo franco gibi , biz yine destek olmaya devam etmeliyiz ufuk'a.

Eğer ufuk'u kazanabilirsek , taraftar olarak kendi transferimizi kendimiz yapmış oluruz. yıllarca başımız ağrımaz kale konusunda.

kesinlikle katiliyorum :)

Perşembe günü akşam 11:00 de başkan Adnan Polat ntvspor %100 e katılıyormuş.

Kesinlikle ketum davranmalı . Rıdvan'a Güntekin'e ayar vermeli . Umarım sıcakkanlı davranmaz.

ps : başkan Misimovic transferinde rıdoyu kandırdığı gibi , programa gelme konusunda da kandırıyomuş ,ne g.t gibi kalır rıdo haa :D

ben şimdi elanonun bugün yarın 7-8 milyon euro civarı bir paraya satılabileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt